Zoberte si fakt že napríklad dcéra CHrisa Martina a tej herečky sa volá Jablko....v preklade...dcéra Halle Barry zase včela medonostná a syn Davida Bowieho Zowie Bowie ....dosť netradičné mená a ja chcem dať svojej dcérke až raz budem možno mať meno burbe
kto je Chris Martin? jaj myslis dceru Gwyneth Paltrow ci koho co sa vola jablko...na bobuli sa nesmej ja mam take priezvisko akurat ze bez makcena na l ...
no ved to ta nemusi trapit myslim...taky ludia nevedia co s peniazmi tak daju svojim deckam divne meno aby vyzerali cool
Ja by som skôr zvolila meno zo slovenského kalendára lebo neviem ako by som decku potom vysvetlovala ked bude väčšie, že prečo majú v triede mená ako Zuzka,Peter a ono sa vola Hruška, Jablko alebo niečo iné. Ja by som sa tak nikdy nechcela volať som spokojná s tým menom čo mám tak dúfam, že aj decku vyberiem pekné meno
Konštantin je podla mna pekne meno...nemozem si pomôcť...
mne sa neskutocne páči meno Lilith....pre dceru a pre syna som vzdy mala vymysleneho Sebastiana a uz ma to nejak prešl Takže chlapčenské meno teraz nemam
tak originalne mena su fajn ale zas netreba to prehanat. Predstavte si ze date svojmu decku nejake zahranicne meno ale pri tom ma priezvisko rydzo slovenske napr. taka burberry mrkvickova...je to divne. Mame v skole chalana ktory sa vola Ašok Úradníček ...to smrtelne vazne. Jeho rodicia su velki individualisti
a uz vobec nechapem jak moze dat niekto svojmu dietatu meno ako Gertruda, Blanka, Gizela atd....aj ked aj Daniel je sice zviera ale tak to sa este da, neznie to tak blbo tymto nechcem urazit Blanky Gizely a Gertrudy hovorim len svoj nazor
moje dieta sa bude volat bude po vzore Jablko/Hruska napriklad Spisska Borovicka, Tuzemsky Rum alebo Chladena Dvanastka, alebo potom krasne mena su Liatinovy Radiator alebo Valive Lozisko
joj ludia davno som sa tak dobre nezasmiala. Mne sa zdaju uplne uletene napríklad mena : Rododendrona, Brunhilda , Oxana, Sidonia a najlepšie je ,ked sa niekto vola ,že Adolf Farebny- poznam a je to pekna sranda...
Ja poznám jendo dievča z poľska a tá sa volá Martina Pusia čo sa číta -Puša- viem že je to priezvisko, ale keď som to prvý krát počula to nemohli sme sa nesmiat DD a ona chúďatko s len pozerala že na čom sa smejeme DDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
no ved to ta nemusi trapit myslim...taky ludia nevedia co s peniazmi tak daju svojim deckam divne meno aby vyzerali cool
20. mojzis
mne sa neskutocne páči meno Lilith....pre dceru a pre syna som vzdy mala vymysleneho Sebastiana a uz ma to nejak prešl Takže chlapčenské meno teraz nemam
Si viem predstaviť: "Vojdem do izby a tam len Ticho ,tak ho zavolám či nejde na pivo."
Poznáte nejakého Ticha ja len jedného.
a z tých normálnejších...mámspolužiačku Bernadett a poznam este chalana s menom Táron
no to pocut tak umrem na mieste
lol.najlepsie mena su multinacionalne co napriklad v anglictine je John ,v Sk Jano ,v Mad. János ,v nemcine Hans.
alebo aj Peter. to mam ja.
alebo take cudne je Tegegen Behaliu.
btw a čo hovoríte na Sandokana Bartoša?
HONIMIR MASTIKLADA