Mám veľkú slabosť na černochov,teraz som bola na týždeň v BA,spoznala som tam jedného,bolo to asi najkrajšie čo som kedy s kým prežila,teraz ako som sa vrátila domov ich chcem ešte viac,všetci biely sa mi akoby zhnusili napríklad sa mi ozval kamarát ktoré
Bud chod na vysku do BA a zoznamis sa alebo...konkretne mam taku kamaratku ktora je uplne "africka krv", aj tak vyzera, aj sa od mala zaujimala o afriku celkovo a teraz je v afrike ako misiologicka a ma sa stretnut s africanom s ktorym si pise uz asi 3roky cez net...
hmm, zvláštny problém ... tomu čím ťa priťahujú rozumieš len sama ... ale nerozumiem presne čo je to za situáciu a či si vyžaduje riešenie, jednoducho len čakaj na černocha
Nás chlapov tiež pritahuju brazilcanky, aziatky alebo cernosky s poriadenými prsiami a zadkom ale že by sa mi teraz hnusil slovenský priemer výška 170 biele jak stena alebo pripečene jak kurca v Tescu, prsia dvojky tak to nie v tvojom veku si asi len bubertalne poblaznena ak nie tak chod so Prahy tam si nejakého naraz a spravte si mulatika biele mäsko je pre nich tiež len výzva ako pre nás niečo exotické podľa mňa po par týždňoch by si pre neho už taká extra nebola
@nikolety23 podľa mňa to nieje čudné vôbec ale pripusujem to skvôr k tvojmu veku máš 17 do 25 ešte môžeš veľakrát zmeniť svoj pohľad na chalanov možno je to niečo nové niečo čo u nás (vo svojom meste! bežne nevidíš preto ťa to tak láka ako nová hračka viem o čom hovorím sestra ma priateľa černocha už sú spolu cez 2 roky
Holka si nabalí černocha a když už spolu chodí nějakej ten tejden, chlapík jí naznačuje, že už by taky mohlo k něčemu dojít. Ona na to ale opatrně odpoví, že někde slyšela, že maj černoši hrozně velký péro a že z toho má strach, tak aby prej ještě počkal. Chlap na to, že to neni pravda, že to se jen tak říká a že on má úplně normální péro, ale holka to vždycky ještě ukecá. Po nějaký době už to neni k vydržení, černoch na ní nalejhá, ať to přeci jen zkusí, že bude opatrnej a tak. Holka povídá: "Já ti fakt nevim, ale abys neřek, můžu ti ho vykouřit, co ty na to?" "No to si děláš prdel ne? To si můžu udělat sám každej den!"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Bud chod na vysku do BA a zoznamis sa alebo...konkretne mam taku kamaratku ktora je uplne "africka krv", aj tak vyzera, aj sa od mala zaujimala o afriku celkovo a teraz je v afrike ako misiologicka a ma sa stretnut s africanom s ktorym si pise uz asi 3roky cez net...
ze ako a my co teraz?