Nastúpili by ste do cudzieho auta ak by vám ten človek v ňom pripadal slušný?
Napríklad predvčerom som o asi 22:15 stála pod bratislavskými Troma vežami, autobus mi išiel až 22:55 a vonku bola fakt straaašná zima. Stála tam dodávka s nej
@ohavnost@majusssska ale ked ku mne su vacsinou ludia tak mily minule zas pod Troma vezami prisiel ku mne chlap ked strasne prsalo a drzal nado mnou svoj dazdnik a on mokol a pritom sme kecali Alebo mi raz len tak zas nejaký cudzí chlap daroval brošnu pred Euroveou proste nejak stretavam len dobrych
@ohavnost@majusssska alebo keby som napisala mame a par ludom sms po nastupeni ze: som v striebornom mercedese spz BA123BM chalp 180cm hnede oci ked nepridem za hodinu domov zachrante ma to by uz mohlo ist ne?
a inak...ani neviem..minule ma jeden zastavil, že nevie kadiaľ sa dostať na jedno miesto, a ja som to mala po ceste, tak ma zviezol ale inak asi nie...
mne častokrat zastanu ked sama stojím na zastavke, ale takmer vždy poviem nie.... raz som sa zviezla, lebo mi zastavila jedna žena z dediny našej a nepoznala som ju, ale bolo sympatická, postaršia a nevidela som v nej hrozbu. vzala ma do školy
inak že by mi niekto zastavil sa mi tiež ešte nestalo, lebo keď stojím niekedy večer/v noci niekde na zastávke a čakám na bus domov, tak vždy dotiahnem nejakého kamaráta so sebou, ktorý ma odprevadí a počká so mnou ...
@ohavnost ale ty ze mroz, nerob si srandu zo seba, normalna zena si! a to mam aj ja so sestrou a kamoskou tajne hesla na zachranu ked idem niekam kde to nemusi dobre dopadnut ale aj mame som takto raz pisala a potom sa na tom doma strasne smiala
hmm, raz som nastúpila k jednému dredáčovi (lebo som si pomýlila jeho auto s kamarátovým, ktoré mal také isté) ,zviezol ma kus cesty, pokecali sme, som tu Ale to bol červený Favorit, Mercedesy sú iné :p
@pumaamravec osobne by som viac veril skupinke ľudí ak by som bol dievča + boli v práci čiže to neboli žiadni asociáli alebo mafiáni (čo sú vrahovia najčastejšie)
Ale nehovoril som že do mercedesu by som nenapísal. Ja som napísal že mercedes je mercedes. Čiže ak bol novy tak to bolo dobré auto a už len preto by sa ti oplatilo zviezť
Ono 3 veže sú aj tak samá kamera čiže si myslím že polícia by tak či tak vypátrala kto ťa odviezol ak náhodou dačo
s kamoskou sme raz stali na autobuske ked sme sli vecer do mesta , zastavil pri nas taky deduso na audine ze ci nas zveze a my pripite sme nastupili.... Bat som sa zacala az ked sme prichadzali na miesto kam sme sli,ze ci zaastavi - zastavil Cize to dopadlo dobre ale uz nikdy v zivote by som to neurobila
@semhamforas jaj bol to veru pekny mercedes, takze ma to lakalo viac ako do albertovej dodavky aj ked ta by zas bola bezpecnejsia lebo ako si hovoril bolo ich tam viac a mas pravdu aj s tymi kamerami, ved vedla alberta je aj tatra banka, takze hned sa citim bezpecne pri nastupovani do cudzich aut a ako som citala v @23 ty beres ludi zo zastavok, tam ked ma uvidis pod tromi vezami a bude sa ti chciet zviest ma staci otvorit dvere a povedat som semhamforas a nastupim
ja som tiež dávnejšie šla domov a chcel ma zviesť jeden chalan domov a povedala som nie a nevedela som, ako mu vysvetliť, že k nemu nenastúpim do auta, aj keď vyzeral milo... je blbé niekomu povedať "sorry, ale bojím sa, že ma unesieš a budeš ma držať v pivnici a znásilňovať"
@sandy114 toto nam od detstva hovorili, nenastupuj do cudzich aut ale ved male percento ludi je tak zlych aby kohokolvek uniesli a ublizovali mu, mala sanca stretnut niekokoho taketo a keby ma niekto chcel zabit moze ma zrazit rovno pred tymi troma vezami autom a je vybavene ja si myslim ze ludia nie su zly, len ludia moc pozeraju televizne noviny a su cely bojazlivy zo vsetkeho potom, treba si uzivat
akurát včera som narýchlo stopovala jednu vlnu áut...je to kúsok riskantné, pokiaľ som sama, s kamoškami v pohode, ale mala som v úmysle napísať sms, že pokým sa neozvem do.... nie je dobre
ale druhá vec, že sa to nejak dostalo k časti rodiny a skoro ma zjedli
@sandy114 a tak co uz poviem si nejak bolo, nejak bude ale uniest ma na znasilnovanie ma moze aj bez toho aby mi zastavil autom to aj v ulicke niekde vecer
ja som raz zastavil v noci človeku ktorý stál pri aute a mal nejaký problém, opýtal sa ma či ho nezoberiem na najbližšiu pumpu lebo nemá benzín, nemal som s tým problém. Len zrazu prišli policajti (možno na štastie) skontrolovali mi doklady (všetko OK) skontrolovali jeho a do pár sekúnd na nás mierili pištoľami
totiž to auto pri ktorom stál bolo kradnuté
takže som si za svoju dobrotu posedel pred služobnou cestou do Slovinska kam som mal namierené asi 5-6 hodín na polícii kde sa spisovali zápisnice.
Ľudia vo všeobecnosti nie sú zlý, žiaľ nikdy nevieme na koho narazíme
každý debil sa dokáže pretvarovať a nikdy nevieš, čo môžeš od koho čakať...
na tvojom mieste by som si dávala pozor, lebo si možno opojená tým, že sa k tebe chovajú všetci v pohode a doteraz nemali postranné úmysly...no nevieš, kedy sa to zmení...preto si treba dávať bacha...
no radsej by som nastupil do tej dodavky ako k nejakemu chlapovy s mercedesom (teda keby som bol baba lebo inak by mi ten chlap asi nezastavil a k tomuto sa hodi moja prihoda zo silvestra po 3 hodinovej ceste 10 kilometrovej z 20 kilovymi taskami (pesi) a po neustalom stopovani nam zastavil taxikar (zostavalo nam este 7 km do ciela) co bol mimo sluzby a dali sme mu 10 € takze ano nastupil by som asi k hocikomu keby som bol napriklad aj v -15 a mal by som 40 minut cakat
hm, je to riskantné:/ .........a čo ak šofér auta havaruje a spôsobi dotyčnej osobe úraz.......dnešný fiškáli v nemocnici ťa aj z posledného centa zderu len aby si platil nemocnému.....filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
mne akurát raz zastavil sused a volal ma, no to som nenastúpila, lebo som čakala na odvoz a nie na bus...
inak sa mi pravidelne stáva, že stojím na zastávke, meter-dva odo mňa nejaké baby, ich volajú, že ich zvezú a mňa sa prečo nespýtajú?
lebo mrožov do auta nikto nechce
a inak...ani neviem..minule ma jeden zastavil, že nevie kadiaľ sa dostať na jedno miesto, a ja som to mala po ceste, tak ma zviezol ale inak asi nie...
ale kamarátku včera viezol asi 40 ročný chlapík čo sa nám furt prihováral....nom ale ona je v tomto trocha mám pičistka...
ani k milej staršej pani by som nenastúpila.............
Ale byť babou tak neviem či by som nastúpil. K tým z alberta si myslím že hej lebo
1.) je ich viac
2.) a určite by som si myslel že ma volajú lebo je nehorázna zima
A k tomu v mercedesi? Hmmm... No mercedes je mercedes
Ale nehovoril som že do mercedesu by som nenapísal. Ja som napísal že mercedes je mercedes. Čiže ak bol novy tak to bolo dobré auto a už len preto by sa ti oplatilo zviezť
Ono 3 veže sú aj tak samá kamera čiže si myslím že polícia by tak či tak vypátrala kto ťa odviezol ak náhodou dačo
ale druhá vec, že sa to nejak dostalo k časti rodiny a skoro ma zjedli
ja som raz zastavil v noci človeku ktorý stál pri aute a mal nejaký problém, opýtal sa ma či ho nezoberiem na najbližšiu pumpu lebo nemá benzín, nemal som s tým problém. Len zrazu prišli policajti (možno na štastie) skontrolovali mi doklady (všetko OK) skontrolovali jeho a do pár sekúnd na nás mierili pištoľami
totiž to auto pri ktorom stál bolo kradnuté
takže som si za svoju dobrotu posedel pred služobnou cestou do Slovinska kam som mal namierené asi 5-6 hodín na polícii kde sa spisovali zápisnice.
Ľudia vo všeobecnosti nie sú zlý, žiaľ nikdy nevieme na koho narazíme
každý debil sa dokáže pretvarovať a nikdy nevieš, čo môžeš od koho čakať...
na tvojom mieste by som si dávala pozor, lebo si možno opojená tým, že sa k tebe chovajú všetci v pohode a doteraz nemali postranné úmysly...no nevieš, kedy sa to zmení...preto si treba dávať bacha...
neviem koho to bol napad.. D ale potom i mne lepilo uzsom si myslela ze sme na ceste do ukrajiny
a ani by som nestopovala ak by som bola úplne sama
a ako viem?........lebo viem
ale neviem to takto povedať keď sa mi to ešte nestalo