Boli by ste schopny na nejakom fore prípadne portáli kde viete, že je vás partner nahodit cudziu identitu a napisat priatelovi/ke a vydávat sa za niekoho ineho a vyskusat jeho vernost ? Ak nie tak prečo ? a Ak ano tak ako by ste sa zachovali, keby ste zis
nie, a presne pre to co napisal @hangtime11@2 , nechapem co to je za rozum hentak si "preverovat" niekoho tym ze mu klames a ojebavas ho... to fakt mohla vymysliet len zenska logika
bože, to je ako v tej show, kde sa takto "preverovala vernosť" a ešte sa na to naviac ľudia mohli dívať.... príde mi to odveci. prečo vlastne preverovať, keď nie je podozrenie? vyznieva to ako najväčšia nedôvera vo vernosť. a ešte k tomu takýmto spôsobom to preverovať...ja neviem, ja som idealista, ktorý chce mať v partnerovi najbližšieho človeka na svete a to sa nejak nezhoduje s predstavou, že mu klamem a provokujem ho tým, že mu píšem pod cudzou identitou.
nikdy som to nerobila a nikdy ani nebudem lebo na to nemám dôvod. Ak by som mala nejaké pochybnosti tak to budeme riešiť spolu a nie takto....je to úbohé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov