no zato mne tie tucne tazke zakusky moc netoto aj tak kvalita sa uz vacsinou pokazila, takze je to len vyslahany tuk prifarbeny....ale co mam fakt strasne rada su tie ovocne zelatinove zakusky s jemnou slahackou a este puncove rezy.....a ja by som si este pospominala ale radsej to stopnem
kokos, to je tema, dopazeee, preco to musim citat? Ved sa uslintam jednoznacne kremes, ale aj jahodove rezy, puncak, no asi cokolvek, len ked toho neni vela
čo sa týka zákuskov so želatínou, v minulosti som ich mala veľmi rada, ale raz som zjedla v jednej blbej cukrárni asi pokazený želatínový zákusok a odvtedy ich nemám rada.
A dnes som mala laskonku a špic, budem vyzerať ako prasa, ale čo už
mno MARLENKA určite tá vedie na plnej čiare,.,., a potom mám rada všetky od maminky tá pečie fakt sqelo mňaaam ale tak želatínové zákuský sú dobručké mno mňamka
,.,., ale čudujem sa sama sebe že to čítam ste mi iné chúťky narobili juuuy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Chcem!
a ešte Marlenka!!
- neviem či tá kocka má nejaký špeciál názov, ale je geniálna!
čo sa týka zákuskov so želatínou, v minulosti som ich mala veľmi rada, ale raz som zjedla v jednej blbej cukrárni asi pokazený želatínový zákusok a odvtedy ich nemám rada.
A dnes som mala laskonku a špic, budem vyzerať ako prasa, ale čo už
,.,., ale čudujem sa sama sebe že to čítam ste mi iné chúťky narobili juuuy