baby, chalani skúšali ste to niekedy? alebo vosk .. raz som skúšala ten depilačný krém a zbytočne vyhodené peniaze nechce sa mi furt babrať so žiletkou tak preto sa pýtam... díky za rady ak sa nejakej rozumnej dočkám
depilačný krém je v pohode, ale len na veľmi jemné chĺpky... ale strašne to smrdí, a čo ja viem, čistá chémia... tiež som to len raz skúšala... ešteže dm-ka má v ponuke aj taký maličký, za nejaké 2 eurá necelé, tak ma to ani nemuselo mrzieť
cukrová pasta je skvelá, len je to omnoho väčšia prplačka ako vosk. trhá sa v smere a nie proti smeru rastu, zabraňuje to tak zarastaniu. najlepšie je inak si to dať u kozmetičky, podľa mňa. pastou to zvyčajne stojí tak 2x viac ako voskom, pretože to proste trvá dlhšie
Cukrová pasta je oveľa lepšia ako vosk. Ja som si to skúšala robiť aj doma, ale zle som s tým narábala, tak som chytila nervy a vyhodila to. Bola som aj u kozmetičky, trvalo to len o trošičku kratšie ako s voskom. Nič nezarastalo, bolo to úplne super a to mám dosť citlivú pokožku
ked som bol mladší strašne ma sralo že mám chlpaté nohy tak so si kúpil cukrovú depilačnú pastu Eptesama. Ešte teraz mam polovicu doma, je to kravina a lutujem že som si to kúpil
@nemammeno pastu používam anjmä na ruky, vydrží tak 3 týž bez chlpkov, potom sa už sem tam objavi, ale take jemne že to ani nevidno ani nič... takže stačí mi použiť raz za 6-8 týž. a zasa nie úplne hustú---to zistíš časom s akou sa ti robí najlepšie..ja napr robím riedšiu pribl ako vosk a strhávam pásikami....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
voskové pásiky si kúp, tie aspoň pekne voňajú