konečne to vyzerá, že zima skončila a vonku je omnoho príjemnejšie. Väčšine ľudí, slovo "čunder" nič nehovorí. Alebo len málo. Je to protiklad mesta, diskoték a podobných radostí. Ja skôr uprednostňujem takéto využitie víkendu. Aj zajtra
ja hlavne do hor a do lesov... nie v zlom teraz, len no, ked zijes v kopcoch s Muranskou planinou za rohom, a nedaleko od Slovenskeho raja, Nizkych aj Vysokych Tatier, tak sa ti to zda az neprirodzene, ze cunder v okoli Bratislavy
@jaro1991 Tak daj typy, niekoho vytiahnem na vylet . Pozeram, ze si z PK, takze by si mohl poznat nieco, kde sa polahky dostanem aj ja (kedze som takmer z vedlajsieho mesta)
@jaro1991 nepochybujem, ze su, ale moja Planina je moja Planina alebo Stolicke vrchy, ktore mam par km isteze ze ani to nie je kanadska divocina, ale...
@flussica tak odporucam Cermakovu luku (asi hodinu pesi nad zochovou chatou) ktora je cez prazdniny ale dost vyhladavana... potom lokalita rybnicek (cesta z PK na Babu, pri kamenolome nenapadna asfaltova odbocka do prava), Somar (najvyssi vrch karpar juzne od baby. je odtial krasny vyhlad hlavne na zahorie, hore je luka, a ohnisko... asi najidealnejsie miesto, ale musis pocitat 3 hodiny cesty z Limbachu)
@lojla hej jasne... je to iste uz nieco ine, ako tu...
Mám pochodené celé Slovensko a môžem povedať, že máme krásnu krajinu. Najlepšie to však samozrejme poznám v Malých Karpatoch. Súhlasím s Jarom, ešte by som pridal Veľkú Vápennú, Amonovu Lúku, Stánisko a okolie potoka Vydrice. Len je tam všade dosť ľudí, čo mi niekedy vadí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ale ešte to počasie nie je celkom ideálne, všade je samé blato a "hore" na Kolibe bude ešte sneh podľa mňa...
@lojla nie, mas uplnu pravdu . Aj ja som z "okolia Bratislavy" a poviem Ti - nie. Rozhodne nie je to prave.
@lojla hej jasne... je to iste uz nieco ine, ako tu...