Pozerám, že je málo informácií o nej zatiaľ, že sa dostala na trh asi len nedávno. Máte ju niekto doma? Ak áno, má naozaj ten bieliaci efekt, aký má mať? Alebo je to len ďalší marketingový ťah ako väčšina takýchto produktov?
marketingový ťah mala som ju osobne a nespozorovala som žiadny rozdiel, navyše, ľahko si takú pastu vyrobíš aj doma, stačí do normálnej pridať živočíšne uhlie
@emm_k a ako dlho si ju pouzivala? Ved toto, ja si mozem vyrobit akukolvek pastu a nevyhadzovat tolko penazi za taketo produkty ...ja som si vlastne vyrobil aj inu, ale tato ma zaujala celkom
@slackerbitch o elektrickych kefkach som dlhsiu dobu uvazoval, skor potrebujem odstranit plaky, ktore vznikaju z napojov ako uplne bielenie, uvidim este, ale diky, za aky cas ti to vybieli zuby?
Tato praveze cisti vsetok povlak lebo to nie je taka ta klasicka trapna elektricka co kruzi tato ani nekruzi.. no do mesiaca mas o poznanie svetlejsie zuby a hlavne prirodzenou cestou
@slackerbitch no prve pockam, aky vysledok prinesia ta kefka s obyc. pastou a potom uvidim ci skusim aj tie pearls...a ty mas kefku s 1 rezimom alebo tu s 3 rezimami?
@antifunebracka ja ked som bol u zubarky a povedal som jej, ze pouzivam nejake ine kefky uplne jemne, tak mi povedala, ze Curaprox mam pouzivat, ale su aj rozne druhy, co som pozeral....ake pouzivas ty? @slackerbitch a kde si kupila tu kefku? pozeram, ze aj v Alze ju maju dokonca celkom lacnu si asi kupim tu 3 rezimovu
@dannyd14 fuuu mama ich na nete objednala z toho obchodu co je inak aj v centrali, tusim sa vola profimed ale nie som si ista ale vtedy bola akcia ze za tych 120-140 neviem uz presne boli dve tela v baleni ale inak potom napr nadstavce maju ovela lacnejsie v alze ako hentam
@antifunebracka kazda asi inac .... no toto bola len nejaka asistentka zubarky ci co a mlada, hej a tvrdila, ze ked si nebudem cistit medzizubne priestory, tak mi budu krvacat.... trz idem k druhej, tak sa jej opytam na to a hlavne na medzizubne kefky, bo henta si pytala peniaze za poradenie....chodis do BA k tej, co ti to poradila? @slackerbitch jj, jasne, pozriem, co a ako, diky
@15 ale pitchovina!ty pochválené ďasno...
curraprox kefky sú jedny z najlepších a určite je treba čistiť si medzizubné priestory,ale myslím,že medzizubné curaprox sú iba zbytočne drahé,aj keď uznávam,že mne vyhovujú aj tie,ale proste,toľký peniaz! a nemám pocit ani žeby pasty mali až také perfiš,ale kefky sú fakt úplne super.
@limetkajaja kazdy ma inu stavbu zubov, jemu curaprox nevyhovovalo, tebe moze, kazdy sme iny, ale skor ked si nebudes cistit medzizubne priestory, tak je jedno ci si zuby drhnes oral B alebo curaproxom
@Dannyd14 no,ja si veru medzizubné priestory čistím a čistila som si curaproxom a potom už len obyčajnými medzizubkami z drogérky a veruže mi nekrvácajú ..a okrem iného,v medzizubných priestoroch toho máš najviac a zubná kefka nestačí... a ak si to poriadne nevyčistíš,tak sa ti tam bude hromadiť zubný kameň a máš väčšiu pravdepodobnosť na vznik kazu ako keď si to nečistíš..
ale hold,každého vec,proti gustu žiaden dišputát..každý sa o svoje zuby stará tak,ako sa stará.. niekto si zuby ani neumýva a má ich zdravé
@limetkajaja ja si zatial cistim nitou, bo nvm aky presny typ medziz. kefky mam pouzivat...to je pravda, ale po istom case sa to prejavi, tak v starsom veku
@limetkajaja presne tak ja som tiez pouzivala curaproxky medzizubne a teraz uz stoja tusimze aj pomaly 6eur ci kolko to balenie a nedavno som v dm drogerii nasla balenie za 2e 6kusov...si myslim ze tam nie je co riesit
Mladí odporúčajú Curaproxy, pretože už počas štúdia ich sponzoruje rôznymi darmi, balíčkami. Pravda je taká, že ide o veľmi neqalitnú značku, ktorá si len veľmi prezieravo robí marketing nie medzi bežnými ľuďmi, ale medzi stomatológmi. @21 Tvoja hlava je pitchovina.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Inaak ak chces velmi bielit zuby ja mam skusenosti s pearl drops - beauty sleep to mi vybielilo a neboli ani citlive ani niic
@dannyd14 ja mam s dvoma, jedno to bezne umyvanie a druhy je s tym "bielenim" mama ma tusim 3, tam ma aj sensitive
@slackerbitch a kde si kupila tu kefku? pozeram, ze aj v Alze ju maju dokonca celkom lacnu si asi kupim tu 3 rezimovu
curraprox kefky sú jedny z najlepších a určite je treba čistiť si medzizubné priestory,ale myslím,že medzizubné curaprox sú iba zbytočne drahé,aj keď uznávam,že mne vyhovujú aj tie,ale proste,toľký peniaz! a nemám pocit ani žeby pasty mali až také perfiš,ale kefky sú fakt úplne super.
ale hold,každého vec,proti gustu žiaden dišputát..každý sa o svoje zuby stará tak,ako sa stará.. niekto si zuby ani neumýva a má ich zdravé
@21 Tvoja hlava je pitchovina.