Začala som chodiť do fitneska a na nohach, hlavne clenkoch, ale aj stehnach sa mi urobilo dost modrín. Keby je to jedna, dve tak by mi to nevadilo, mohla som sa predsa buchnut, ale ja ich mam minimalne 10 a dost velkych. Neviete, ci to je pri pravidelnom
A nevies ani priblizne? Ja som aj skusala hladat na nete, ale nenasla som o tom nic moc. A zijem aj ja, bolet ma nic neboli, len si chcem dat kratase alebo suknu a vyzera to otrasne, ked som cela dobita
s tym k lekarovi, bud zrazanlivost alebo to je tak choroba neviem ako sa vola sorry ale treba s tym zajst
som si ista pretoze ja chodim do posilky aj s kamoskou a ani jednej z nas sa to nestava(az na raz ked som spadla na beziacom pase a roztrhlo mi nohavice
@chiflada si naozaj zlata moc, moc dakujem, lebo ma to dost trapilo, preto som sa tu aj spytala. A z toho padu si nic nerob, aj mne sa tam uz stal neraz jeden trapas a to tam chodim len mesiac
moze to byt ze mas slabe steny ciev a bud pri slabom naraze, alebo pri silnej namahe kapilary (vlasocnice) praskaju a to sa prejavuje krvnym vyronom, teda modrinou. nieje to skodlive, ale mala by si ist na CT mozgu, ci nemas take slabe aj cievy v mozgu aby ti pri namahe nepraskla volaka
@spike15 (@8 ) má úplnú pravdu. Modriny sa ti tvoria pravdepodobne pre slabé steny ciev v nohách. Pri námahe sa cievy rozširujú a môžu popraskať. Nevadí, že si nemala svalovku, ani že si cvičila s mierou. Cievy s totiž nesúvisia s kondíciou, ale s genetickým predpokladom a stravou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
kamaratke sa to tiež stava
kdesi sa len tak buchne
a pak modrina
ale tak v pohode žije daaaaaaaaaal
som si ista pretoze ja chodim do posilky aj s kamoskou a ani jednej z nas sa to nestava(az na raz ked som spadla na beziacom pase a roztrhlo mi nohavice
tu mas o tom stranku teraz som ju nasla, najdes tam zopar inf