Čáute. Rozmýšľam či chodiť do fitka, ale na druhej strane veľmi nechcem a chcel by som takú hodinku cvičiť kľudne aj doma + ušetrím. Mám 16 rokov a som celkom dosť chudý a chcel by som pribrať a chcem niečo urobiť pre seba.. zmením stravu a budem častejši
ak nechceš chodiť do fitka, a chceš cvičiť doma bez všeliakych vecí, pozri si tréning väzňa od Paul Wade, zameriava sa na cviky s vlastnou váhou na budovanie svalov a objemu, nič okrem seba k tomu nepotrebuješ
@pappkin on sa v prvom rade zameriava na zvysenie sily, nie na budovanie objemu ^^, Objem sa buduje, ked svalove vlanka znicis a narastu silnejsie. Wademu praveze ide o tom, ze postupne zvysujes zataz, nejdes na doraz, postupne zvysujes silu. Ale tak iste ze, spevnit nejako spevni aj s tym. Akurat, ze na objem su efektivnejsie znicujuce cviky s velkymi vahami do zlyhania.
uz som vela webov videl o cviceni, ale toto je asi najkomplexnejsi web o vsetkom v tomto obore co je zadarmo + navyse extremne prehladne a vsetko vysvetlene, tie treningove programy zadarmo... osobne som tu slecnu podporil aj financne cez donate
Doma sa da pekne zacvicit. Hlavne zo zaciatku ked si suchy tak to ide pekne alebo po dlhej pauze. Stacia jednorucky a hrazda. Gainer ti netreba na zaciatok a neviem ci ti vobec pomoze pri domacich cvikoch. Radsej jedz kvalitne potraviny. Ked vazis 60 kg tak tych 60-90g bielkovin z jedla kludne dostanes a viac ti netreba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Odporúčam si pozrieť jeho knihy.
@0 » www.youtube.com/playlist?list=P...
» neilarey.com/fitness.html...
» neilarey.com/recipes.html...
» neilarey.com/nutrition.html...
uz som vela webov videl o cviceni, ale toto je asi najkomplexnejsi web o vsetkom v tomto obore co je zadarmo + navyse extremne prehladne a vsetko vysvetlene, tie treningove programy zadarmo... osobne som tu slecnu podporil aj financne cez donate