čaute, chodím cvičiť 2x do týždňa, predtým častejšie hlavne v januári aj 3-4x, chodím takto už takmer 3mesiace, dávam si 4série po 10, váhu nie moc veľkú, chodím tam preto, aby som trochu nabrala silu a svaly, myslíte že je možné, že som na svaloch pribra
Vsetko je mozne, ale bez toho aby si napisala ake cviky cvicis, aky mas rezim atd, je to dost tazko zodpovedatelna otazka.
Skus sa spytat konkretnejsie, lebo mi to pride zle polozena otazka. Myslim ze vestiacu krystalovu gulu tu nikto nevlastni, alebo aspon taku co by fungovala
vzdy ked cvicis naberas silu, inak by sa to nedalo nazyvat cvicenim - potom uz je len otazka aku silu potrebujes cvicit, topograficku ci funkcnu, maximalnu I,II, rychlu, rychlu opakovanu, vybusnu I,II, Dynamicku pomalu alebo dynamicku vo vytrvalosti. Kazda sila sa svici inou intenzitou, objemom, intervalom odpocinku a frekvenciou treningou za tyzden. ked chces nabrat aj co najviac co najrychlejsie, ako povedal mm47 - mala by si sa pohybovat co najblizsie k 1RM - cize bud 95-100z 1RM 1-2opakovania 3-6serii alebo 85-95 z 1RM 3-6opakovani 3-6serii. V prvom pripade pojde o myofibrilarnu hypertrofiu a v druhom o sarkoplazmaticku hypertrofiu..
mne stačí, keď niekto povie, že cvičí na série a už mám dosť.
a keď niekoho prekvapí, že pribral, keď začal cvičiť silovo, tak to už naozaj neviem, na akej sme planéte. ak chceš schudnúť, rob kardio.
to mi úplne pripomína tie typy "po piatej nejem, lebo priberiem aj z vody" - no netáraj, fakt si telo robí tukové zásoby, keď sa konečne nažerieš?
@drhouse detto + k tym 2kg svalov, urcite si za 3mesiace nenabrala 2kg "svalovej hmoty" , to je problem nabrat 2kg cistej svalovej hmoty aj za rok, ked ides hore o nejake kila v kratkej dobe vacsinou ide o nejaky ten tuk + voda + svalstvo. Cize tolko z mojej strany.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Skus sa spytat konkretnejsie, lebo mi to pride zle polozena otazka. Myslim ze vestiacu krystalovu gulu tu nikto nevlastni, alebo aspon taku co by fungovala
Chodievaj 3 krát do týždňa , cvič 6 opakovaní , 3 série s takmer maximom svojím , skôr z takého niečoho budeš mať silu.
Zranenia atd, najpr si telo musi zvyknúť šlachy atd...
a keď niekoho prekvapí, že pribral, keď začal cvičiť silovo, tak to už naozaj neviem, na akej sme planéte. ak chceš schudnúť, rob kardio.
to mi úplne pripomína tie typy "po piatej nejem, lebo priberiem aj z vody" - no netáraj, fakt si telo robí tukové zásoby, keď sa konečne nažerieš?