Ahojte. Takže mám taký problém už mesiace sa pokúšam so svojím partnerom o prvý pohlavný styk ale ono to proste nejde. Bolí ma to len ked mi tam da len spičku prsta . Proste neviem čo mám robit .Bojím sa že budem musieť ist na chirurgicky zakrok kde mi pa
podla mna zabehni ku gynekologovi, aby si si bola ista ze tam nieje nejaky medicinsky problem.
ak sa toto vyluci, tak potom zalezi od tej bolesti...prvykrat to boliet proste bude, podla mna aj zoparkrat potom, kym si vobec zvyknes na ten pocit mat partnera v sebe, ale postupne sa naucis uzivat si to.
a ak to bude naozaj neprekonatelne, moze sa jednat o uz spominany vaginizmus, ale to je psychicky problem...
najprv chod za lekarom, aby sa vylucili zdravotne problemy alebo telesne deformacie. ak je vsetko tak, ako ma byt, potom uz len nejake lieky proti bolesti alebo na lokalne znecitlivenie, nic ine sa poradit neda.
2 - lahni si na chrbat a roztiahni nohy, ale ozaj roztiahni, jak zaba ked dava zabiakovi. mierne pokrc kolena aby si mala nohy do hora , nemusis pritom patami steklit plafon, len ich pokrc a nadvihni. proste do V-čka.
3 - drz ich v takej polohe ktora ti je dost pohodlna a zaroven mas dost roztiahnute nohy, musis najst kompromis medzi vsetkym.
4 - nech do teba ide pomaly ale ozaj ze POMALY teda kludne aj malickom pre zaciatok.
Ak aj tak boli nech ta spravi cisto cez klitoris. Az budes tak mierne znecitlivies a potom moze ist do teba trochu hlbsie. opakuj dokym ti chut staci.
Viem ze sa tu najdu premudrele salamunske osoby tvrdiace ze co za kokotiny radim ale rady typu "to nemoze byt pravda " mi nepridu o moc prinosnejsie. Takze skus, za to nic nedas.
no..na tvojom mieste by som s tým zašla za gynekológom..lebo ako tu už bolo spomínané..už moja sestra (12, má tuším) používa tampóny..a normálka..mám taký pocit..či to nebude vada nejaká..skús k lekárovi s tým zájsť..a ak sa vylúči telesný deformit...tak skús rady od @depropex
zdá sa mi to byť fájn
ináč..držím palce aby to fakt nebola nejaká vada...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ak sa toto vyluci, tak potom zalezi od tej bolesti...prvykrat to boliet proste bude, podla mna aj zoparkrat potom, kym si vobec zvyknes na ten pocit mat partnera v sebe, ale postupne sa naucis uzivat si to.
a ak to bude naozaj neprekonatelne, moze sa jednat o uz spominany vaginizmus, ale to je psychicky problem...
Nebolo by lepšie vygúgliť?
2 - lahni si na chrbat a roztiahni nohy, ale ozaj roztiahni, jak zaba ked dava zabiakovi. mierne pokrc kolena aby si mala nohy do hora , nemusis pritom patami steklit plafon, len ich pokrc a nadvihni. proste do V-čka.
3 - drz ich v takej polohe ktora ti je dost pohodlna a zaroven mas dost roztiahnute nohy, musis najst kompromis medzi vsetkym.
4 - nech do teba ide pomaly ale ozaj ze POMALY teda kludne aj malickom pre zaciatok.
Ak aj tak boli nech ta spravi cisto cez klitoris. Az budes tak mierne znecitlivies a potom moze ist do teba trochu hlbsie. opakuj dokym ti chut staci.
Viem ze sa tu najdu premudrele salamunske osoby tvrdiace ze co za kokotiny radim ale rady typu "to nemoze byt pravda " mi nepridu o moc prinosnejsie. Takze skus, za to nic nedas.
zdá sa mi to byť fájn
ináč..držím palce aby to fakt nebola nejaká vada...
veľa šťastia