mohli by ste mi poradiť nejaké tipy aby sa mi rysovalo brušné svalstvo? lebo cvičím už dlhší čas ale nejde mi to ani po 4-5 mesiacoch... možno to len nieje vidno cez dajme tomu tuk... mám 15 rokov, 64-65 kg a okolo 175 cm
70% uspechu je strava ak budeš jesť chujoviny kocky nebudu ... na cvikoch ak sa jedna o brucho až tak nezaleži ... schudni nejaky ten tuk pravidelním behaním a stravuj sa zdravo a nie len že ked budeš cvičiť brucho budeš jesť zdravo a na druhy den sa budeš napchavať nezdravimi kokotinami na začitku som to tak robil a preto neprišla žiadna zmena ... takže vela štastia
@patrik776699 mimochodom si môj menovec k téme: akurát že mám 15 rokov a nemôžem si dovoliť jesť čo chcem.. musím zjesť to čo mi dajú a nemôžem im do toho kafrať
radšej si priznaj ako si cvičil tich 5 mesiacov, ak si cvičil min. kazdy druhy den, svalu treba dat aj cas na regeneraciu tak nejaky vysledok musis mať... radsej cvic a nevyhovaraj sa ze to nejde ! samozrejme ak chces za take mesiace aj vysledok tak je to aj o strave
Ja teraz skusam: ides do polohy na klik, nohy das na fitloptu a posuvas sa mierne dopredu , dozadu, dobokov, brucho mas pritom stale vkuse napnute, az do zlyhania. Predtym je dobre sa zahriat, napr. 8 mins abs video co tu je.
Skús brušáky v 4 sériach po 20 opakovaní no nie tie klasické,kde namáhaš chrbticu ,ale dvíhanie nôh. Ruky by si mala mať spravidla za hlavou,no ak ti to bude za ťažko kľudne si ich daj pod zadok.
Další super cvik sú brušáky skracovačky. Nohy budeš mať v pravom uhle(vylož si ich na posteľ) a chrbtom sa budeš mierne zakláňať dozadu (nie nadoraz) iba nejakých max. 30 cm ,proste aby si cítila,že máš napnuté brucho.
Na záver vždy dbaj nato,aby si mala brucho spevnené, bude to mať lepší efekt.
Necital som vsetko ale tusim nik ti zatial neporadil - Po mol roku uz pravdepodobne nejake tie svaly na bruchu mas, no presne ako si pisal nebudes ich vidiet pokial mas na nich tuk a je jedno ake su velke. Pokial chces mat tehlicky musis sa zbavit tuku. To znamena nejest tuky a zniz prijem sacharidov. Co znamena ze jes zeleninu ovocie a bielkoviny. A tiez musis spalit to co tam ms uzkladnene, takze cvicit kardio. Hlavne je aby si vysoko zvysil svoj tep. Beh je fajn, no aj 3 hodinovy beh ti nepomoze ked mas pulz len mierne zvyseny. Najlepsie co na chudnutie je su dynamicke okruhy. Zostavis si 2-3 cviky ako napr klik, vyskok na mur so spojenymi nohami a zdvihnutie jednoruciek nad hlavu a opakujes tieto tri cviky dookola co najrychlejsie do odpadnutia prestavka cca 2 min a znova. 20min by malo stacit. Ked to zacvicis dobre, bude sa ti tuk spalovat 24 hodin.
A čo si cvičil? Lebo väčšinou to tvrdia tréneri, že pokiaľ zle cvičíš, tak to ani ako by si necvičil. Stravu ti tu vymenovalo 98% ľudí, treba počítať nejaké články a zistíš, že to, o čom si myslíš, že je dobré je nakoniec najväčší zabijak. Plus ešte kedy ideš jesť, kedy cvičíš....ja som bola istý čas na insanity+TRX » www.parkpilates.sk/index.php?page=... , dosť zabijak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ty skús toto
pekne po jútubuj, vyskúšaj čo ti najviac zaberá a je to!
kkeď si stalčíš ten tuk -____-
@2 schudni, daj si dake kardio a je to
Další super cvik sú brušáky skracovačky. Nohy budeš mať v pravom uhle(vylož si ich na posteľ) a chrbtom sa budeš mierne zakláňať dozadu (nie nadoraz) iba nejakých max. 30 cm ,proste aby si cítila,že máš napnuté brucho.
Na záver vždy dbaj nato,aby si mala brucho spevnené, bude to mať lepší efekt.
Veľa šťastia