nakoľko nedisponujem takým nástrojom, neviem si dostatočne dobre predstaviť vzniknutú situáciu, a teda nemôžem v tomto prípade poskytnúť kvalifikovanú radu. je mi ľúto.
ale myslím si, že si to jednoducho neudržal, neviem síce, či sa to stáva bežne, ale keď sa to bude opakovať viackrát, asi by som to začala považovať za menší urologický problém
Vseci sa tu smeju ... a H**** otom vedia .. pred vyvrcholenim impulzuju svali v tej oblasti ... a zatlacili ti na prostatu ... je to bezne u chlapov pokial pred niečim takym nejdu na wc .. nič si stoho nerob
uz pred vyvrcholenim dochadza k ciastocnej ejakuacii... vzdy je tam este pred orgazmom zopar ´´kvapiek lasky´´... takze je si ista ze si si cvrkol a nebolo to nieco ine?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale myslím si, že si to jednoducho neudržal, neviem síce, či sa to stáva bežne, ale keď sa to bude opakovať viackrát, asi by som to začala považovať za menší urologický problém
@mojo aj by som sa zasmial ak by mi to neprislo hlupe..
medzi nami.. ak je na tom cokolvek pravdy.. bez za doktorom..
a tvoj vek radsej neriesim
Asy by ťa mali začať skúmať, takéto veci sa nestávajú často xP
Každopádne FAIL
no keby sa ti pri tom scvrkol tak si čistý gay