ale travu uz zaradujem medzi drogy , rposte vec co si mozem legalne kupit v obchode pre man nie je droga , pokail sa neozieram ako idiot ale ake kolvek testovanie veci ako je pervitin a co aj viem co existuje , je somarina na entu
Moj je iny...nikotin a alkohol je droga ako kazda ina. Lisia sa len ucinkami a silou...Ze su nikotin a alkohol legalne, uz nie su drogy? A keby bolo LSD legalne, tiez by to nebola droga?
nie ale to ze si zapalim , ci dam si poharik neberem ako zlu vec pokial to so mnou nic nerobi , ked ale robim blbosti aj v alkoholovom opojeni to je uz ine , lenze nemozes si dat LSD nemej aby ti bolo v pohode , to je hlupost , ktora ta dostabne caosom do sraciek ,,, vravim
predstav si, ako ti je zle ak vypijes flasku tvrdeho sama. Teraz tam pridaj, ze vygrcat sa nepomoze, nemozes to ani zaspat ani si ukludnit zaludok nejakym jedlom. Ak si to velmi prehnala, tak si tam pripis lahke halucinacie a paranoje. Depresie su samozrejmostou... a to vsetko trva aj dva dni...este mas chut ?
o legalite a nelagalite sa nebavme..vzdy ma v tejto teme zaujalo to ze jaktoze je to v jednej karjine legalne a par kilakov odtial je to pomaly smrtelny hriech...som nazoru: nikto za mna neumre tak nech sa mi nikto potom nesere do toho ako zijem...no ale spet k teme...
vsetko zalezi od psychickej a fyzickej vydrzi...a stadii resp. doby a mnozstva uzivania danej "drogy".
trava...bud nic, alebo ciastocna lenivost/pasivnost doobeda..stav sa utlmuje sladkym a kofeinom..
koks...okrem toho ze tak skoro nezaspis, nic..utlm tekutiny, ovocie, trava..
lsd, piko, a podobny bordel..dojazdi su, neviem z vlastnej skusenosti, ale denne vidim na ulici ich uzivatelov, a nevyzeraju moc dobre... :p
To je dobra blbost ze alkohol neni droga.. alkohol je na tom podobne ako trava, tiez vymyva po case mozog, netvarte sa ako keby alkohol bol bez akychkolvek ucinkov..
mi tu niektori nepiste ze nemam brat drogy a podobne hluposti..na to sa vas nikto nepytal...zalozim diskusiu s konkretnou temou tak sa k nej plz vyjadrujte...
nikdy sa nebudes potom rano citit dobre bohuzial je to tak aj ked sa vecer prefajcim z fumka tak aj z toho ma rano boli hlava je to taka dan za to dobre co si si uzila napr. z trafky je ta dan suchoty a po hodinke dvoch otar z alku to mas zase opicu a tiez suchoty a z pika a podobnych sraciek je dan asi najbrutalnejia dojazdy su urcite najhorsie
niekedy pomaha ze klin sa klinom vybija ale v tomto pripade by ta to asi zabilo ale co mi som si na chalanoch vsimol je dobre jest ovocie pretoze to je to jedine co asi dokazes zjest a jedlo je velmi dolezite na dojazd..a potom mne napr. na opicu pomaha trafka piko nedavam ved lebo je to kokotina ale kamosi si tiez davaju fumko na dojazd ze potom aspon na chvilu zaspis....
ked som mala par krat e.. na zaciatku tak druhy en bol skvely.. ale po tych parkrat som mala chut sa len tulit a zababusit sa do frajera a nikam nevychadzat.. inac.. ked som to s e prehnala a lizlo mi to dno hladiny serotoninu tak som boal aj mierne zuriva..
inac islo o to, ze mi bolo smutno za prezitou nocou, lebo ta defka kua rychlo ubehla..
No kto nedával, nevie úplne si to predstaviť, ale mne stačilo zažiť 3x "dojazdy" z kola a mi stačilo už len toto sa mi nepáčilo, aj ked dalo sa to prežiť, a z pika omnoho horšie, ta diky moc ehm
zazila som aj ine veci.. nemusia to byt hned drogy ale veci ktore ta dojebavaju pomaly a uz velmi dlhu dobu.. nebudem teraz riesit co je horsie , kazdy ma svoju svoj svet v ktorom usadza a vnima svoje problemy a psychickau bolest..
Mei to je mi jasné, a nevravím že to tak nie je... len pri drogách je to tak, že si povieš že ked nebudeš riešiť drogy, nebudeš mať také stavy, no pri týchto "iných" veciach sa to väčšinou takto nedá... nanešťastie...
... ta ja som prvýkrát z kola len tak trošku mala, akurát som bola taká unavená, po prehýrenej noci.. ale poslednýkrát čo som mala... ta deň po tom, nič, a až na další deň to bolo dačo strašné, som myslela že sa zastrelím
nooo.. ja som si povedala ze este tyzden a som triezva na samovrazdu nastastie to uz ale nepripustim..lebo mam nadsadeny harm reduction. "no more" ako sa hovori
Mei mňa v podstate ani nenapadá, čo by bolo takým pádnym dôvodom na samovraždu, a hlavne u mladých ľudí.. ako jasne sú veci čo ma napadnú, a poviem si, že vtedy by som to možno riešila rovnako, ale to už sú moc veľké extrémy...
Riesit na pecku nespavost tbl na spanie je blbost.. je pravda, ze to pomoze ak nemozes zaspat a uz to potrebujes lenze potom mas problemi so spanim.. aspon na mna to tak vplyvalo ze ked som to riesila tbl tak som potom ani noromalne nemohla spavat a mala som pocit ze vzdy ked uz chcem alebo potrebujem spat tak to neslo.. nieje to dobry napad..
Extaza ja neviem, ale proste samovraždu by som zvolila iba vtedy, keby som už fakt o všetko prišla, a neexistovala by už nádej na zlepšenie, lebo reči že nádej nikdy neumiera či ako, sú bludy...
Extaza a tak sú isté veci, kedy možno by som to bola schopná urobiť, ale to je len keby bolo keby... v skutočnosti, v reálnej situácii by som sa možno zachovala inak, čiže škoda takéto veci riešiť
ja ked som prvy krat slukla cele tri cigaretky za sebou, tak mi bolo kurnik tak zle, ze som visela nad hajzlom a zelala som si z celeho srdca, nech mi uz je lepsie.. uplne mi bolo na vracanie. nie ze by ma napinalo alebo co, ale mala som ten pocit, ze to chcem zo seba dostat von.. fuuuuj. no..
ten pocit vam asi moc neopisem.. a rata sa to k dojazdom nie..? -lebo predtym, nez mi bolo tak napicu, tak sa mi fajne tocila hlava- ako z travy- ale iba par minut.. nestoji to za to..
kks ze na dojazde tabletky na spanie ..len tak dalej deti heh ..ked uz si si to den predtym dal tak to vydrzis. hlavne nevyskoc z okna nehaj si to napotom. urcite si to rozmyslis : D
pepa511:::veci čo si môžeš legálne kúpiť v obchode niesú pre teba drogy? tak ti poviem že legálne môžeš kúpiť aj taký toluenik, rôzne lieky na ktoré vzniká závislosť - tramal.lieky na spanie, na utíšenie bolesti.. tiež sú to drogy..
a teraz k téme..
alkohol-podľa toho koľko ho vyluhaš.. to pozná väčšina asi
mary jane-ráno únava,ale totálna..
perník-ak nevychytáš stavy tak sa nemusíš ani pokúsiť vyliezť z postele..
no kedze s hulenim mam uz ake take skusenosti musim povedat ze ked sa zobudim rano po prehulenom veceri/noci tak sa citim uplne OK a to je aj dovod preco v poslednej dobe radsej uprednostnujem travu pred chlastom...
No ja som po trave vzdy rano uplne happy aj ked sa mi stane neico zle a mam chut pocuvat hudbu, jest a este to posobi ako afrodiziakum, aspon na mna, som vzdy rano po trave nadrzany, ale inokedy tak nebyvam D A je jedno ci to prezenies.. Rano to bude vzdy dobre
no dojazd somdlho nemala aky dojazd si urobis taky mas.len eodporucam byt sam...lebo vykuses steny lebo nevies ,co robit...a najbrutalnejsie dojazdy piko koleso mix...to porazka ale na druhy den sa smejem z toho:
aky dojazd si urobis, taky mas. ano suhlasim, nie vzdy je to pravda, ale vacsinou to tak je. vynimkou je fyzicky dojazd, ten neovpsyvnis, ale dojazd ako dojazd o ktorom sa bavime je tojazd psychicky, cize poradim ti, nez fetujes, tak si zariad veci tak aby bolo na dojazde co robit, bol si s priatelmi, robili nieco fajn, prijemne, kecali a dorobili sa z grassu napriklad a tak. ono treba len prekonat ten smutok ze ked ta vypne, ze uz to nie je take krasne jak to bolo. ale ber to obtimisticky. bolo to krasne, nemoze to trvat vecne, a ani by ta to nebavilo, a prilezitosti je milion. druhe koleso si nedavaj, nezapne ti.
druha vec, ze ako som uz pisal k inej teme, kde niekto napisal, ze drogy su typicke tym ze vsetko je uzasne a potom depky a tak.....PROSIM NEGENERALIZUJME DROGY. to je ako keby som povedal ze nejedzte jedlo, lebo sa pogrcate. ano ked zozeres knedlu, ryzu, karfiol s pecenym jablkom sest porcii, tak ti nebude dobre, ale ked si tas tanier spagiet, tak neviem ze by mi byvalo zle....
no proste osobne mam skusenosti zo zlymi dojazdami iba z ...fetaminmi (a hacko je tiez take, ale hovorim, ked sa s tym psychicky zmieris, tak to ide, a zabav sa dobre este, a hlavne nechod na dojazdoch domov. budes sa citit jak v base a budes mat vycitky ze si siel fetovat)
treba sa naucit vediet vyuzit aj dojazdy... najhorsie dojazdy som mala z extazy to bolo nieco hrozne.. samovrazedne sklony cierne myslienky na smrt hrooza... niekedy aj na piku mavam take neznesitelne dojazdy... ale po tom setkom co som musela prezit su pre mna dojazdy malina....
tryptamine dream Kolesa som niekedy jedla jak lentilky rano naobed vecer.... stale... a boli to ciste kolesa... z kazdeho kolesa som mala samovrazedne sklony... tak ma tu laskavo nepoucuj o cistote... jo??? viem o tom svoje!!!!
Jasne ze po tolkej euforii musi prist smutok!!!
@57 ked si to jedla ako lentilky tak sa ani necudujem ze si mala samovrazedne sklony. Rano naobed vecer? jeden kolac za mesiac MAXIMALNE,.. pri hentom style sa ti za tyzden minul serotonin a zacalo ti prepinat to je uplne jasne.
ta joj sak vsetko co si mi napisal sak to poznam pozri ja som to neriesila rok ale viac viem,co to ma za plusy minusy a uz mi prislo dost...ale ta ked pridem domov po polroku zo zahranicia stale dam kapurkovu so starou kamoskou na ozivenie...ale dalej sa nevraciam")proste bolo fajne aj nie...a nikdy to nebudem lutovat..
po piku su dojazdy fakt velmi sku*vene....ale da sa to rpezit...cely dalsi den nic nejes az k veceru daco...proste nemas chut a nesi hladna..a ked dostanes chut das is daco do ust a nevies do dojest bo na to uz zrazu nemas chut...ale inak mas strasne vysoky puls..ja zvyknem mat okolo 120 a v normalne mam okolo 70 a mas take hnusne pocity nespokojnosti ze ti nieoc chyba a neves co mar robit taka prazdnota a kokot*ny ....ale daj si..ako vravim da sa to prezit v phoode a na tlmenie si nedavaj nic bo ja ked som mala prazdny zaludok a som si dala tabletky na ukludnenie tak mi bolo este horsie
...preco sa nikomu nepacia dojazdy z Pika?? naaaaaahodoou cez den som este nemala ale tak cez noc je to..ehm..dost dobre..aj ked piko je totalna xujovina ale tak co uz..kazdy vieme aka je teraz doba takze vecer-noc halusky ... potom nad ranom asi 20 min spanku a potom rano a doobeda energie tolko ze ma skoro roztrhlo..ale sa mi to celkom pacilo aspon som upratovala nemohla som sediet na zadku ....a o jedle myslim ze je tu dost zbytocnee sa bavit ale vsetkeho vela skodi takze STOP !!
z kokainu su tiez dojazdy. a to take,ze ked prestava ucinkovat a chces konecne spat a nemozes,tak ti drbe a hladas dalsie gramy kokainu. takze myslim kazda droga ma nejaky dojazd. u kokainu je to tak ze hladas a hladas dalsi.
Jaaaj dojazdiiiky niekedy mi vadia fakt ma ide drbnuut vtedy si jebnem neco na spanie ale niekedy si ich newem vynachvalit fakt zalezi na tom ze s coho su a tez aj to kde si s kym si a co mas so sebou po ruke...
trava..rano pocit jak keby ma traktor presiel a som nechapava ked to prezeniem.. ked si dam len trosku tak som rano dost v pohodicke.. koleso.. dost zle..napiu nalada sebevrazedne myslienky a tak..lezala som asi dve hodiny na koberci v izbe a dusila sa vlastnymi slzami..... ale staci sa na to trochu nahulit a je to uplne ok.
piko.. som vycerpana,nechce sa mi jest ani spat(max.prve dva dni ked idem vkuse,potom uz celkom normalne spim aj jem),som hnusna skoro ku vsetkym a spravam sa namyslene.. take ze krce do svalov ,strasne ma bolia usta a ta hnusna chut v nich..afty...trasie sa mi cele telo alebo len sanka niekedy..potom hlasy,paranoje...nic prijemne ale da sa to ignorovat..
poppers.. to len taka slaba bolest hlavy chvilku...
z liekov na druhy den take mierne spomalenie niekedy..
no tak vam poviem ze z pika dost na picu..akurat zazivamjeden dojazd...hhehe do pice ale neni mi najlepse....ale sak skusit to musi kazdy...len sa trasem busi mi srdce a mierne sa mi toci halva....a samozrejme od vcera rana som este nic nejdla ani nepila...proste netreBa=DD
vyjadrim sa cisto k dojazdom teda, co mam ja skusenosti,,
travu som nikdy moc nedaval, vzdy mi bolo zle, ten stav som rozchodil jak psychicky tak fyzicky a pohode este v ten den da sa povedat,,
po alkohole asi vsetci poznaju opicu
po hriboch nic
po kolesach ktore som mal vobec nic, mozno niekedy troska padnuta nalada ale pohode
najhorsie nakoniec, po piku, to je uplne iny kaliber, nebudem tu presne rozpisovat priznaky a pod, ale jednoznacne otras, jak fyzicky to nici cloveka, tak hlavne psychicky, vsetko je negativne, uplne vsetko a viem sa vcitit do ludi ktori fetovali uz dost a dlhy cas a zabili sa koli tomu,,
ja som kares ze som velmi dobre vedel aka je to kokotina ale aj tak som vyskusal, a namotal sa,, teraz mi chybaju uplne obycajne stavy triezveho normalneho cloveka, chyba mi suchy zivot, pri ktorom sa tesim z malickosti, a som vyrovnany a sebavedomy, tak isto fyzicky schudnuty atd, snad sa stihem uvedomit nez bude moc neskoro lebo som v tom kratko,, necakane som trocha odbocil a rozpisal sa viac nez som chcel a ako je niektorym uz jasne toto som pisal na dojazdoch,,,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
a drogy su tazka blbost , ked sa neviete smiat bez toho tak budte EMO D
a chlast v zdravej forme prosim fajcenie podobne , ale tak raz za mesia cporiadne a kde tu obcasne ,,, ok , ale inak EE
ale travu uz zaradujem medzi drogy , rposte vec co si mozem legalne kupit v obchode pre man nie je droga , pokail sa neozieram ako idiot ale ake kolvek testovanie veci ako je pervitin a co aj viem co existuje , je somarina na entu
Moj je iny...nikotin a alkohol je droga ako kazda ina. Lisia sa len ucinkami a silou...Ze su nikotin a alkohol legalne, uz nie su drogy? A keby bolo LSD legalne, tiez by to nebola droga?
SPORT - vyborne
INTERNET - kto by nebol zavisli
ALKOHOL + CIGARETY - dobre ,s mierov
MEKKE DROGY - tvoja vec potom sa nestazuj
TVRDE DROGY - ani za toho
No este horsie je ked naraz prezivas abstaky a dojazdy to sa rovno od*ebat..
trava a ine vesele prirodniny - asi nic
synteticky biely prasok - ech, ked toho bolo vela, tak je to dost napicu, idealne je asi neostat sam, slaba chut do jedla.
mdma - trosku malatny a spominam na zazitky, mierna nostalgia, snazim sa nejako zamestnat, slaba chut do jedla.
lysergicka srandicka - precistena hlava spojena s velkou srandou, spokojnost.
Ak by som mal nieco tlmit, tak asi iba pikola.
tvrde drogy som neskusala, a asi ani nechcem takze neviem ake su dojazdy
po trave som nemala ziadne (aspon si nepamätam)iba smiech dobra nalada a zaujimava predstavivost...ale na druhy den nic...
vsetko zalezi od psychickej a fyzickej vydrzi...a stadii resp. doby a mnozstva uzivania danej "drogy".
trava...bud nic, alebo ciastocna lenivost/pasivnost doobeda..stav sa utlmuje sladkym a kofeinom..
koks...okrem toho ze tak skoro nezaspis, nic..utlm tekutiny, ovocie, trava..
lsd, piko, a podobny bordel..dojazdi su, neviem z vlastnej skusenosti, ale denne vidim na ulici ich uzivatelov, a nevyzeraju moc dobre... :p
diki
nikdy sa nebudes potom rano citit dobre bohuzial je to tak aj ked sa vecer prefajcim z fumka tak aj z toho ma rano boli hlava je to taka dan za to dobre co si si uzila napr. z trafky je ta dan suchoty a po hodinke dvoch otar z alku to mas zase opicu a tiez suchoty a z pika a podobnych sraciek je dan asi najbrutalnejia dojazdy su urcite najhorsie
niekedy pomaha ze klin sa klinom vybija ale v tomto pripade by ta to asi zabilo ale co mi som si na chalanoch vsimol je dobre jest ovocie pretoze to je to jedine co asi dokazes zjest a jedlo je velmi dolezite na dojazd..a potom mne napr. na opicu pomaha trafka piko nedavam ved lebo je to kokotina ale kamosi si tiez davaju fumko na dojazd ze potom aspon na chvilu zaspis....
inac islo o to, ze mi bolo smutno za prezitou nocou, lebo ta defka kua rychlo ubehla..
jj, z kolesa som to zazila aj ja.. nic prijemne
... ta ja som prvýkrát z kola len tak trošku mala, akurát som bola taká unavená, po prehýrenej noci.. ale poslednýkrát čo som mala... ta deň po tom, nič, a až na další deň to bolo dačo strašné, som myslela že sa zastrelím
nebývajú ani dojazdy...
z toho vyplyva ze ked mlademu cloveku cosi chyba, tak mu nepomozu slova.. "mlady clovek nema dovody na samovrazdu"
Riesit na pecku nespavost tbl na spanie je blbost.. je pravda, ze to pomoze ak nemozes zaspat a uz to potrebujes lenze potom mas problemi so spanim.. aspon na mna to tak vplyvalo ze ked som to riesila tbl tak som potom ani noromalne nemohla spavat a mala som pocit ze vzdy ked uz chcem alebo potrebujem spat tak to neslo.. nieje to dobry napad..
a ked už samovraždu, tak vieš akú
Ja by som sa asi nedokazala zabit.. ked som to neurobila doteraz tak to uz ani nespravim sice v PG mi nebolo secko jedno..
Neskapinaj davaj na seba pozor lebo mam pocit zi si sa trocha rozslehal ci ani nie?
a teraz k téme..
alkohol-podľa toho koľko ho vyluhaš.. to pozná väčšina asi
mary jane-ráno únava,ale totálna..
perník-ak nevychytáš stavy tak sa nemusíš ani pokúsiť vyliezť z postele..
druha vec, ze ako som uz pisal k inej teme, kde niekto napisal, ze drogy su typicke tym ze vsetko je uzasne a potom depky a tak.....PROSIM NEGENERALIZUJME DROGY. to je ako keby som povedal ze nejedzte jedlo, lebo sa pogrcate. ano ked zozeres knedlu, ryzu, karfiol s pecenym jablkom sest porcii, tak ti nebude dobre, ale ked si tas tanier spagiet, tak neviem ze by mi byvalo zle....
no proste osobne mam skusenosti zo zlymi dojazdami iba z ...fetaminmi (a hacko je tiez take, ale hovorim, ked sa s tym psychicky zmieris, tak to ide, a zabav sa dobre este, a hlavne nechod na dojazdoch domov. budes sa citit jak v base a budes mat vycitky ze si siel fetovat)
po cistej E je nulovy dojazd.
Jasne ze po tolkej euforii musi prist smutok!!!
treba ist do mexika, kamaratka tam je a ze tam zadarmo to maju kade tade pohadzane, a 100% kvalitka .
piko.. som vycerpana,nechce sa mi jest ani spat(max.prve dva dni ked idem vkuse,potom uz celkom normalne spim aj jem),som hnusna skoro ku vsetkym a spravam sa namyslene.. take ze krce do svalov ,strasne ma bolia usta a ta hnusna chut v nich..afty...trasie sa mi cele telo alebo len sanka niekedy..potom hlasy,paranoje...nic prijemne ale da sa to ignorovat..
poppers.. to len taka slaba bolest hlavy chvilku...
z liekov na druhy den take mierne spomalenie niekedy..
ostatne neviemm...
travu som nikdy moc nedaval, vzdy mi bolo zle, ten stav som rozchodil jak psychicky tak fyzicky a pohode este v ten den da sa povedat,,
po alkohole asi vsetci poznaju opicu
po hriboch nic
po kolesach ktore som mal vobec nic, mozno niekedy troska padnuta nalada ale pohode
najhorsie nakoniec, po piku, to je uplne iny kaliber, nebudem tu presne rozpisovat priznaky a pod, ale jednoznacne otras, jak fyzicky to nici cloveka, tak hlavne psychicky, vsetko je negativne, uplne vsetko a viem sa vcitit do ludi ktori fetovali uz dost a dlhy cas a zabili sa koli tomu,,
ja som kares ze som velmi dobre vedel aka je to kokotina ale aj tak som vyskusal, a namotal sa,, teraz mi chybaju uplne obycajne stavy triezveho normalneho cloveka, chyba mi suchy zivot, pri ktorom sa tesim z malickosti, a som vyrovnany a sebavedomy, tak isto fyzicky schudnuty atd, snad sa stihem uvedomit nez bude moc neskoro lebo som v tom kratko,, necakane som trocha odbocil a rozpisal sa viac nez som chcel a ako je niektorym uz jasne toto som pisal na dojazdoch,,,