Ludia mam proble, neustale ma tu na birdzi otravuje jeden pouzivatel, stale mi pise, dost ma to otravuje... neda sa dajako bloknut, aby mi nemohol napisat? Dik za pomoc
na BIRDZi nebloknes nikoho .... BIRDZ je moc zaostala stranka , taketo vymozenosti tu nepozname .. kazdopadne , skus napisat ochotnemu @admin - ovi alebo @tomas - ovi
pokiaľ viem v pláne bol nejaký ignor list alebo ako to nazvať ale nevidím to nikde takže jedine admin aby s tým niečo spravil aj keď ten asi tiež nemá čo ... takže to musíš ignorovať bez ignor listu
a ano, ako napisali v @2 , plus este pridam jednu radu, ktora veru nie je horsia ako tie - napis na nick @redakcia , ak mas nejaky napad, postreh, pripomienku na vylepsienie brzdu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a ano, ako napisali v @2 , plus este pridam jednu radu, ktora veru nie je horsia ako tie - napis na nick @redakcia , ak mas nejaky napad, postreh, pripomienku na vylepsienie brzdu
THE FUCKIN END
"Caute babi ja som kip kopo"