hm..........prava prirodzena charizma sa ziskat neda.....ale daka jej horsia pseudo forma hej......staci ked sa pozries na vyumelkovane skupiny.......kere pozliepali dokopy producenti.....a tie fanynky z nich boli namakko
charizma je celkove posobenie na ludi, tj. vyzor, gestikulacia, drzanie tela a hlavne rec. Na 95% sa to da vsetko naucit, resp vyzor prisposobit tak aby si kladne vplyval na okolie
1) musis mat sebavedomie (zdrave), 2) musis sa obcas aj pozriet do zrkadla a checknut, ako vyzeras a posobis na seba sameho, teda aj na tych okolo 3) trosku bontonu, vkusu, gramatiky jazyka ktorym hovoris 4) bud sam sebou...
Vhailor- tak toto bola riadna kravina ...na veci typu prachy auto letia a 20metrove ego letia len prizemne truby = blond vlasky kratka sukna a tupy pohlad( nic proti takto vyzerajucim..cest vynimkam)a ak stojis o taketo nech sa paci mozes zhanat auto...
jasne komu nie je prijemne ked chalan zaplati kino..ale oooovela viac sa ceni ked ti chlapec otvori dvere a rozosmeje ta (teda nie teba ale tak...)
taaakze ja husky napisal pekne- byt sam sebou, gavalier (ak nevymreli), sebavedomi tak akurat veseli aaa mili ...
Tak ako povedal Majlos. Sebavedome vystupovanie sa da nacvicit, a akonahle zacnes sebavedome vystupovat a zvyknes si na to, ludia zacnu pozitivne reagovat a tvoje sebavedomie zacne stupat aj v skutocnosti.
Skus si teda cvicit ocny kontakt, spravnu intonaciu a pracu s hlasom a postupne to pojde...a este jedna vec je dolezita; okrem toho ze si treba verit: pomaha ak nerozpravas so zamerom uputat na seba pozornost a spravit dobry dojem, ale ak si pri komunikacii zamerany na druheho cloveka: ak rozpravas preto, aby si druheho potesil, obdaroval, resp. mu nieco zo seba rozdal. Skratka nerozpravaj pre seba, ale pre toho, s kym hovoris. Niektori ludia to tak robia od prirody, ale niektori zial nie
majlos, charizme sa nenaucis, to co mas na mysli je spravne vystupovanie v spolocnosti, ale charizma nie je o spravnom mavani ruk a vyberanych slov,mala by byt prirodzena a dotycny by si mal co najmenej uvedomovat svoju charizmu, lebo to potom povedie zvecsa k "zvlastnym" vlastnostiam
ty kokot a to si nemohol napisat tam?to musim zase pisat sem ci sa da charizma ziskat?podla mna da ze sa prestanes chovat jak kokot...a volaco uztitocne spravis pre druhych
haha kokoti sa pojebte ja si mozem pocuvat co chcem nemozem za to ze ste tu vsetci hiphopovi zavislaci...a tez moj nick neznamena ze pocuvam len blink...je toho viac len pre info...a charizmu nemam a co mam v pici aj t ale mam vas rad
schvalne som si ten tvoj profil rpecital este raz a mam horsi dojdem ako predtym ja sa musim nudit jak kkt ked mam ako tak vyplneny profil to mi z toho vyšlo
no suhlasim s ty jednym clovekom co povedal ze charizma neni spravanie a spravna mimika a gestika a bla bla blaaa...charizme...je take vnutorne vyzarovanie nieco co je na tom cloveku zvlastne...ja mam napr uplne charizmatickeho ucitela a je bohovy a viete kto je charizmaticky napr v soubiznise??? Bono zo skupiny U2...a ozaj...charizme sa nenaucis...s tou sa musim narodit...a to stastie ma hrozne malo ludi
nie charizma sa neda ziskat charizma sa da len ukradnut a ludi ktori ju kradnu by som dal do zalara a zahodil kluc ale original je a vzdy bude len jeden
Tak dam jednu otazku: si predstavte ze ste na nejakej prednaske a dojde pred vas typek, cely vystresovany, spoteny, hapka, vsetko cita a pod. A dojde typek, dobre obleceny, usmiaty, vsetko vie naspamat, dava do toho vtipy, super gestikulacia praca s hlasom a pod. Ktory podla vas viac zaposobi? Charizma je posobenie na ludi a posobit na ludi sa da naucit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Skratka veľa prachov, a sebavedomé vystupovanie (teda nieže budeš vystupovať ako sedlák čo sa dostal k BMW) je ten najlepší recept na charizmu.
Môžete sa so mnou hádať, ale ja vidím svojich rovesníkov čo majú vlastné (nie ockove) prachy.
jasne komu nie je prijemne ked chalan zaplati kino..ale oooovela viac sa ceni ked ti chlapec otvori dvere a rozosmeje ta (teda nie teba ale tak...)
taaakze ja husky napisal pekne- byt sam sebou, gavalier (ak nevymreli), sebavedomi tak akurat veseli aaa mili ...
A suhlas s lalou, urcite na mna neposobi nejaky namysleny pako s bmw ako afrodiziakum.
Skus si teda cvicit ocny kontakt, spravnu intonaciu a pracu s hlasom a postupne to pojde...a este jedna vec je dolezita; okrem toho ze si treba verit: pomaha ak nerozpravas so zamerom uputat na seba pozornost a spravit dobry dojem, ale ak si pri komunikacii zamerany na druheho cloveka: ak rozpravas preto, aby si druheho potesil, obdaroval, resp. mu nieco zo seba rozdal. Skratka nerozpravaj pre seba, ale pre toho, s kym hovoris. Niektori ludia to tak robia od prirody, ale niektori zial nie
[podla svojej definicie]
Ale tote kvasne one ju maju este mensiu, musim priznat. Ze toto niekoho bavi akoze...