ide aj o to aky mas metabolizmus, a pojem "vela" je teda len relativny pojem, lebo pre kazdeho je vela nieco ine. mne staci si dat kusok kurata a uz vtahujem brucho
ide len o to, že musiš mať väčši vydaj ako prijem (to vie každy)....čiže teoreticky sa možeš aj "prežierať" ale potom musiš mrte vela spaliť......takže maš jednoduchšie asi upraviť stravu aby si nemusela tolko cvičiť
Už 3roky sa o to pokúšam.Nejem mekáče,nepijem Kolu ani podobné sračky nejem sladkosti.A som stále tlstá,jem viacmenej celozrnné chleba.Ale jem múčne polievky,pijem kakao,žeriem na obede každý pondelok buchty...
Ale je vyslovená kokotina jesť len zelovoc.Ak chceš schudnúť inšpiruj sa radšej odborníkmi.
@Chelsy , to zláleží aj od toho koľko cvičíš,pretože cvičenie nie je zrovna moja slabosť.Ak civčíš 2hodiny v kuse,je jasné že aj keď si dáš každý deň jeden mekáč schudneš.Ale nič viac.
musim jej spavit reklamu, lebo jej metoda na mne fungovala tak, ze ma ludia ohovarali, ze ako je mozne tak schudnut drbnute susedky
a zaroven to bola u mna jedina metoda, ktora nieje radikalna, ktora ti neditkujte drsne diety ale zaroven metoda, ktora podporuje zdravy pohyb a radost zo zivota
pozri ak budes cvitit dajme tomu aj polku dna a potom prides domov a sa napchas kilom slaniny a podobne.tak sa neda.ak budes cvicit a budes jest pravidelne ale zdravo tak sa to zachranit da..proste je to moj nazor ja by som ale povedala nech nejes ale nechcem ta navadzat na anorektizmus
cvicenim zvysujes kaloricky vydaj a ked stravu nezmenis, cize kaloricky prijem bude rovnaky, tak jasne ze schudnes, ale s dietou to ide lahsie a stravou si taktiez urcujes co chces chudnut, ci tuk alebo svaly, ale kedze si dievca tak ti to bude asi jedno
Rada: necvic moc s cinkami, to ze cvicis neznamena ze chudnes, cvicia aj ti co chcu pribrat, tvrdym treningom sa ti jedine zvacsi svalstvo pod tukom takze to bude mat celkovo negativny efekt. Odporucal by som ti len bycikel, beh, nejake aerobne cviky ako predvadzaju v telke atd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
podla toho co jes , podla toho cobdues cvicit.
@Hajzelbaba má pravdu.
Už 3roky sa o to pokúšam.Nejem mekáče,nepijem Kolu ani podobné sračky nejem sladkosti.A som stále tlstá,jem viacmenej celozrnné chleba.Ale jem múčne polievky,pijem kakao,žeriem na obede každý pondelok buchty...
Ale je vyslovená kokotina jesť len zelovoc.Ak chceš schudnúť inšpiruj sa radšej odborníkmi.
www.chudnutie-ako.sk
Kedy niekto pride s modelom, ako zit zdravo a rychlo ? Nikdy lebo sa to proste neda
ak chces chudnut, inspiruj sa EDITOU ŠIPEKY....
musim jej spavit reklamu, lebo jej metoda na mne fungovala tak, ze ma ludia ohovarali, ze ako je mozne tak schudnut drbnute susedky
a zaroven to bola u mna jedina metoda, ktora nieje radikalna, ktora ti neditkujte drsne diety ale zaroven metoda, ktora podporuje zdravy pohyb a radost zo zivota
Rada: necvic moc s cinkami, to ze cvicis neznamena ze chudnes, cvicia aj ti co chcu pribrat, tvrdym treningom sa ti jedine zvacsi svalstvo pod tukom takze to bude mat celkovo negativny efekt. Odporucal by som ti len bycikel, beh, nejake aerobne cviky ako predvadzaju v telke atd