ja som pocul uz od viacerych ze ked uz tam niekoho najdes vydrzi to max 3 mesiace alebo viac ale neni to vecne a ze vecsina tam chodi len pre sex .Ale ze tam si babu nenajdes na dlhy vztah
tak ja určite nechodím na diskotéky hľadať si "toho pravého", nielen kvôli veku ale celkovo, aj tak sú tam všetci pripití, ale je pravda že som tam našla zopár dobrých kamarátov, no ja sa tam poväčšine idem len vyskákať a tak trochu do spoločnosti aby som enbola celý deň doma
Tažko povedať, ale myslím že je najlepšie tam zbalíš nejakú babu(na trvalejší vzťah), ktorú poznáš, alebo aspoň z videnia, proste máš už o nej nejaké tie informácie.. inak tam sa lahko s niekým zoznámiš ..len dávaj pozor na kurvičky, ktorým ide iba o zájeby na jednen večer/ noc ale tie vačšinou spoznáš už podla výzoru. Takže pokial chceš nejaký vzťah tak určite netriafaj do čierneho , inak prajem príjemnú zábavu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Ja už sa nečudujem ničomu.
ide len o to, ze ak nevyhladavas tie miesta, tak ta sanca bude nizsia no ( nemylsim tie hajzle teraz )
@acvd43xa7w no tak sa ty vyjadri, poď, poď, počúvame(čítame)
inac ta prava niekedy moze sediet aj vedla teba,nikdy nevies z coho sa co vykluje
je to pravda?
Jasné že dá, len nehľadaj tie čo sú grcajúce pred diskotékou , čiže ti ostáva asi tak 18 %
k veci, mam rad diskoteky a pravu zensku nestretnes bud nikdy, alebo ak ju nahodou stretnes tak to moze byt kludne aj na verejnom hajzli
tak naco z toho robite vedu !?!