Filozofická otázka: "Dá sa nazvať láskou, ak začneš bojovať o človeka až vtedy, keď začne o tú osobu javiť záujem niekto iný, poprípade tá osoba javí záujem o niekoho iného?"
Ano je to láska a zároveň aj túžba po danom človeku proste chceš byť s tou osobou a vadí ty keď niekto iný ma o tu osobu záujem a ak daná osoba ma záujem o niekoho iného je to s tvojej strany žiarlivosť
neviem či sa to dá nazvať láskou, ale je pravda, že niekt .ľuďom začnú veci dochádzať, až keď strácajú, potom je skupina ľudí ktorí "ja ťa síce nechcem lebo ..ale nechcem ani aby si bola s niekym iným, lebo čo keď si to raz rozmyslím" podľa mňa je to individuálne ale nazvala by som to skôr záujmom
@mirka158 v tom máš pravdu, ale zameraj sa na to AŽ VTEDY, teda predtým tá osoba o tú druhú nejavila záujem a začala iba vtedy, keď tá osoba sa jej prestala venovať, alebo sa niekto iný začal jej. Dá sa toto nazvať láskou?
@mirka158 ono hádať sa o tom čo je láska sa nedá v inej rovine ako rovine subjektívnych názorov a pocitov. Takže ak poviem, že je láska ak mi vie niekto utkať rohožku s mojím menom, bude to rovnako hodnotný a pravdivý názor ako môj v @1 a tvoj v @3
@5 no ale daná osoba časom zisťuje , že chce tu osobu do vtedy ako keby o tom ani sama osoba nevedela či chce niekoho alebo nie , Vtedy je to skôr záujem ale možno aj láska u každého človeka to je iné .
@10 pozri podľa mňa on nemá komplexy z detstva ale ide skôr o to, že niekto nedokáže dávať najavo svoj záujem pokiaľ niekto iný mu nechce prebrať danú osobu
@mirka158 dajme tomu že do vtedy tá osoba o tú druhú nijak zvlášť nestojí, pretože vie, že ju môže vlastniť/mať až dovtedy kým na scénu neprichádza niekto iný, potom sa rodí záujem alebo láska..otázka je či preto, že ju človek odrazu uvidí v inom svetle a tak sa mu zapáči, ale skôr stojím za názorom že nechce tú osobu samú o sebe, ale chce jej záujem.
Skús si predstaviť s tým človekom byť rok v kuse. A ak sa Ti tá predstava páči a vieš že by to klapalo, tak je to láska. Ak ho/ju chceš PRESNE TERAZ A HNEĎ tak to je majetníckosť.. Proste Ti len došlo že si si ho/ju nemohol/la odložiť ako starú hračku a teraz keď sa s ním hrá niekto iný tak to chceš späť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
je to majetnicky pud
Ale zas je to istá cesta k tomu aby človek zistil akú hodnotu má osoba ktoru mohol stratiť.