su skoly kde sa berie bez prijimacok, a ked je menej ludi tak sa tam dostane skoro kazdy .. (cista informa -> clovek z drevarskej ucnovky) ale dlho sa tam neohreje
Ked tak vidim obcas co za zazraky to studuju, tak neviem ci si to "vsimne" neplatia pravidelne uz od strednej . . . az do uplneho dokoncenia vysokej skoly.
hlavne tam kde je najväčší nátresk a berú najmenší počet tam je to samozrejmosť.. sám som sa o tom presvedčil tento rok.. ja mám taký pocit že ani nejde o to že čo kto niečo dá, ale o to kto dá viac, pomaly už jak dražby na ebay-i čo už narobíme..
určite áno, teda neviem, či to boli práve peniaze, ale napríklad viem, že tretina ľudí, ktorá prišla akože na prípravné kurzy na jednu výšku, mali už isté, že sa tam dostanú...
@singourney toto som zatial nevidel, ale clovek ktory stoji pri tabuli a pozera ako tela na malovane vrata a pi otazke hodi usmev lebo ani nevie co sa ho pytaju a spravi nakoniec aj skusku ... nechapem, inak ako bez penazi asi tazko
Fakt som sa s tym nestretol, to byvaju vacsinou pravnici, ale suhlasim s tym, ze kazdy sa prebija zivotom, ako vie... co sa budem zlostit, mne pracovat na znamkach nevadi
osobne s tym skusenosti nemam ..ale viem ze sa to deje...a je to velmi nespravodlive pretoze niekto moze mat cely zivot postaveny na tom ze si spravi nejaku VS a nejaky debil mu to vyfukne - a to tym ze otecko zaplati...keby sa to stalo mne tak neviem ...proste clovek sa uci a nic z toho...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
(dalsi zajkov fake?)
a k teme - samozrejme, ze su taki studenti a nie je ich malo. niektori ani nemusia platit, staci znamost.