@1europa23 nie neda, k otehotneniu dochadza az po uchyteni spermie vo vajicku v maternici alebo tak nejako, kazdopadne s pusou to nema nic nemusis sa bat a mozes veselo fajcit dalej, btw neotehotnies ani ked to frajerovy prehltnes a nasledne ta on urobi ustami alebo rukami. A tak isto aj ked mate sex ale chlap sa neurobi, chapen sie bitte?
To je taká istá kokotina ako keď si vypichneš oko a budeš sa pýtať či si ešte panna.Ale utvrdzuje ma to v jednom, že dnešná mládež sa chce silou-mocou vyrovnať cigáňom.V hlave nasrané ale jebalo by to prvú ligu.A ty moja milá,s touto otázkou, patríš medzi nich.
Čo vám to za blbosti chodia po rozume potom aj bardzjaká buzna by otehotnela. Jasné že je to blbosť čo má traviaca sústava s pohlavnými ústrojmy? Prehltneš semo spadne do žalúdku tam je takmer koncentrovaná kyselina chlorovodíková s kyslosťou 2 urobí pssssst a vyparí sa.
Raz som citala, ze jednej sa tak otehotniet podarilo... Ale to bolo tak ze bola partnerovi neverna a ked sa vratil a prichytil ich tak ju nejako postrelil ci co a strelil ju rovno do brucha az jej to nejak pretieklo a nejakym zazracnym sposobom otehotnela :/ aj ked mi to pride DOST absurdne. Takze bacha na to aby niekde nablizku nebol niekto so zbranou! D
prosím ťa, to ti stojí za to že si tu robia s teba uplnú haluz ?? Nechápem prečo si to nevygoogliš-a máš to bez hanbi (teda pokial by si nikomu nepovedala že čo googliš ) alebo si kukni staré fóra, tam to určite bude...kks šak máš 15 !! Rozmýšlaj trochu.
...takisto môže k otehotneniu vieť aj tzv. nosonálny styk, kedy ti partner pchá penis do jednej z nosných dierok, a aj uškonálny, kedy partner pchá svoje prirodzenie do tvojho ucha.... Riziko otehotnenia je síce oveľa menšie ako pri klasickom orálnom sexe, nakoľko prehltnutý ejakulát neputuje tráviacim traktom až k vajíčku, ale nachádza si inú cestu. Niekedy sa môže stať, že pri tktomto druhe sexu, rozumej nosonálnom a uškonálnom, ti ejakulát zostane uväznený v mozgovni, kde sa prelieva. Časom je možné, že sa usadí na niekotrej časti mozgu a vytvorí tam súvislí povlak - vtedy možeš odeblinieť....
Zrejme si však tento druh sexu už skúšala, súdiac od témy.
@1europa23 nie neda sa takto otehotniet, chapem, ze ked si mlada a neskusena, tak to nemas odkial vediet, takze len sa pytaj, ale asi nie na tomto fore, tu je vela vtipnych ludi ... a ked nemas nastudovanu biologiu a tak, lepsie sa opytat
@liushka18 ja to poznam trochu inak, ze vo vojne postrelili nejakeho muza do (pardon) vajca, ta gulka preletela cez miesok a skoncila v maternici nejakej tety, co stala za nim a takto sa jej podarilo otehotniet.. ale tiez tomu moc neverim
samozrejme ze sa da ... v tomto pripade treba vyvolat takzvany oralny potrat strc si 2 prsty do krka a vygrcas to semeno a tak stihnes zabranit otehotneniu ! ale pozor da sa to len do 24 hodin od prehltnutia !!!
podľa toho koľko rokov má ten muž, ak je po 18tke tak hej, ale pred určite nie, pochybujem, lebo ešte nieje plnoletý... daj na mňa... vidím že máš 15, priateľ určite nebude starší ako 18, tak bezhlavo do toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
odpoved na otazku: nie!
davaj pozor,ze nezjes ziletku bo ti rozpare vnutornosti a moze ti urobit cesticku az k maternici a stamad ti prejdu spermie
ale pekne prehltaj
Staci im na biologii (alebo kdekolvek predtym) vidiet proces ako zena otehotnie a zbytok uz je celkom logicky
Inak smelo do toho, neboj sa fajčenia chlapov!
Zrejme si však tento druh sexu už skúšala, súdiac od témy.
logickou negaciou vety teda dospejes k poznaniu, ze ked mu VYFAJCIS, OTEHOTNIES
A, dodatok : I won't live on this planet anymore ...
A prosim,neobhajujte ju, neviem,ktory clovek nemal v 15tich na zakladke prebrate pohlavne ustrojenstvo,fakt nie
Nikáááá