niekto sa bozkava aj napriklad dajme tomu nahodne cislo sest rokov teoreticky by mal byt "skuseny" ale prakticky je to o nicom ked ti ten clovek "nechuti" aj by som to rozvinula viac ale nechce sa mi dufam ze si pochopila aspon trosku
ja som to spoznala.. teda možno to nebol jeho prvý bozk (nepriznal sa) ale vela toho za sebou asi nemal, každopádne mi to nevadilo a trochu som ho v tom zdokonalila
neviem,asi som sa ešte nebozkávala s nikým, kto sa bozkával prvýkrát možno len vtedy,keď som sa aj ja prvýkrát bozkávala...
ale tak ako tu už niekoľkokrát odznelo, niektorí sa nenaučia bozkávať nikdy...a niekedy vám to jednoducho neklape, a nejde o to, že by ste to nevedeli, len každý sa bozkáva ináč...
a najhoršie je, keď sa ešte s niekým len začneš bozkávať a on jednoducho vystrčí jazyk a snaží sa ti zasunúť až do krku...:/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ja som to vycitila.
Ci to bolo citit aj na mne neviem, nepytala som sa.
Kto trénuje doma na ruke, tak mu to pôjde ľahšie aj na ostro
Problem Solved
@koala2 to je už len výhra
.. ale nesťažoval sa
moja prvá slečna,ktorá sa ešte nebozkávala ma strašne doslintala
druhá ma oblizovala len perami
jedna ,,vysunula jazyk 1 cm "
A teda rozmýšľam,čo som v začiatkoch robil ja? O.o
Takze podla mna nie
myslím že je lepšie vysunúť jazyk 1 cm.
Mne jeden chalan strčil jazyk až do žalúdku a myslela som že ho ta asi ogrciam
a 3 jazyk ani nepoužíval, ja neviem prečo, síce chodili sme spolu dlho dlho, ale nebavili sme sa o tom
ale tak ako tu už niekoľkokrát odznelo, niektorí sa nenaučia bozkávať nikdy...a niekedy vám to jednoducho neklape, a nejde o to, že by ste to nevedeli, len každý sa bozkáva ináč...
a najhoršie je, keď sa ešte s niekým len začneš bozkávať a on jednoducho vystrčí jazyk a snaží sa ti zasunúť až do krku...:/