@mayo tak to hej, ale takto ju vidia aj tí, ktorých napríklad nechcem. Keby som bol zarábajúca osoba svojou stránkou, tak toplist určite nevolím. konkurencia by z toho vyťažila
@bluepanter som otvoreny tipu na lubovolny merac navstevnosti. Okrem Gemiusu (AIM Monitor) a Google Analytics lebo tie pouzivame momentalne my ako celo-birdzovske, ale lubovolnu inu sluzbu, ktoru objavis, teoreticky vieme dodat.
Niekde som sice cital, ze sa teoreticky daju dat aj viac google analytics kodov na jednu stranku, za istych okolnosti, ale neviem ci to je mozne vobec zautomatizovat na pridavanie idcka, alebo dacoho takeho cez webkovy profil. Mozno ani sa to neda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
1) načo?
2) JS by som na tomasovom mieste nedovolil
@andrejkaza ďakujem, rád ti takto isto pomôžem aj ja.
Google Analytics urcite v najblizsej dobe nie je planovane.
Niekde som sice cital, ze sa teoreticky daju dat aj viac google analytics kodov na jednu stranku, za istych okolnosti, ale neviem ci to je mozne vobec zautomatizovat na pridavanie idcka, alebo dacoho takeho cez webkovy profil. Mozno ani sa to neda.
aká konkurencia? tuto ti to môže byť 3-5
no nič, dobrú noc
dobré ráno