panenska blana je pri vchode po posvi takze je jsne, ze ti ju msuel pretrhnut. co to obnasa? nie si panna. (urcitim slovom). co to moze obnasat? nebola si na to pripravena lebo sa pytas na picoviny tretie radu. nerob ked nevies alebo nech ti ziadny nerobi ked ty nevies co to robi. na 15 rokov by si maa byt trosku mudrejsia si myslim.
a kup si tehotesky test ako papaja napisala. co ked si naozaj tehotna ach jaj
ludiaaaa ved co je na tom?normal otazka...nemisi kazdy zacinat v 12tich aby bol v 15 taky znalec...poznam aj ludi co su horsie na tom...spoluziacka v druhaku na anatomii sa profky spytala ze kadial sa rodia deti? a ked jej povedala ze cez vaginu tak sa tvarilôa akoby objavila novy kontinent...takze poho....
a mmila MISA209 neboj je to v pohode...mohol aj nemusej ju roztrhnut...ak si krvacala tak hej...ale aj krvacanie nemisi vzdy byt...a nasledky?neumres...nic sa ti nestane...
dpce konecne tu niekto da daco zabavne a zaujimave a kazdy ho zjebe....nic to neobnasa..nie si panna, ale pochybujem ze ty prejebal blanu prstamy...ja som prstoval svoju byvalu a prsty som jej skoro az do zaludka cez picu pchal a nerozdrbal som jej blanu..fakt neviem....ale mozne to je
No ty si pica ked nevies co to je tak to nerob decko chce sex no v pici celyyy svet sa jej roztrhla blana kurva to su temy pica tupa ukaz to mame nech pofuka trupka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a kup si tehotesky test ako papaja napisala. co ked si naozaj tehotna ach jaj
jasne tehotenstvo....ako sa bude volat?
jaaj deti....nieco urobite a potom sa pytate....
no naj rada bude..začni rozmyšlat lebo internet,americke serialy a chalani to ešte neni pre teba.. uč sa lebo si blba a blbou aj ostaneš
a mmila MISA209 neboj je to v pohode...mohol aj nemusej ju roztrhnut...ak si krvacala tak hej...ale aj krvacanie nemisi vzdy byt...a nasledky?neumres...nic sa ti nestane...
8. a 10. prispevok: Ano mozte... ja uz mam doma takto 4 deti
Loooooooool
Inak sexovala si s plysakom?Ak ano zarucene si v tom!
neviem co mam robit, su to kramy?
Si otec... bude to dievcatko a bude sa volat Katka...
no ja nemozem