ja by som sa kcela spytať,či je možne otehotnieť,z toho prveho vystreku na začiatku,ked je muž vzrušeny..len z tej trochy..alebo mi poradte nejaku stranku,kde o tom najdem viac...dakujeeeem
Pokial si mala menstruaciu a on sa ti vystriekal do vaginy tak kludne mozes otehotniet. Mala sis inajprv zistit vsetky informacie o tom co sa deje a ake nasledky su a nie najprv trtkach a potom sa strachovat. toto nerobia inteligentne zeny ale iba take supky ktore chu ale nevedia ... (tym nevedia je to, ze nevedia o tom nic ani len prd) muz nestrieka l vystrekom ale len par ml mam pocit. Raz som sa docital, ze muz vyprodukuje za svoj zivot 6 l semena. co sa mi zda troksu malo ale je to zevra tak. Zober google a pis a dozvedaj sa vsetko o tom co chces a potom maj pohlvny styk ak si ho ovbec mala kolko len chces
ano ano robi kadzy hluposti ale toto? sa nhenvaj kup tehotensky test. piakl ste mali ochranu nic sa nemoze stat. a pokial nie tak ste sli na zotpovednost nie? Inak su ludia ktory su dost inteligentny a spravaju sa ako kkti, vedia vyuzit rozum (hlavu) len na romyslanie a nie na rady.
tu rada neexistuje bud si alebo nie si nikto do teba nevidi iba doktor alebo tehotensky testik, ze? (lebo my sme tam neboli. ked ta trocha vnikla do teba)
MY tu nejsme GYNEKOLOGICKA poradna... chod ku gynekologovi ..si plnoleta, hadam vies co to je.... Inteligencia svedci aj o rozmyslani... a ak nerozmyslas ocakavaj v buducnosti nasledky... Este sa ti nelubi?? NECUDUJ sa.. Mala si sexovat s (akoukolvek) antikoncepciou,dnes ich je X... nemas ju? TAK CO JEBES ?? .....
aach jo antikonepcia.com abo .sk tam sa pytaj... aa jasne ze moozes.. ale aj nemusiis... loteeria... co ti na to povedat.. zivot je kurva... zacni brat tabletky
all...aaa inak zaujimalo by ma odkial všetci mate,že som takto spala s chalanom..hlavne,že všetci mi tu nadavaju a robia sa premudreli..šaaak kluuuud... pytam sa to pre info,bo každy mi tvrdi niečo ine
haha...viete čo je najväčšia sranda?! že ak ma Martinka1 namysli tú prvú tekutinu ako ja tak ste všetci na veľkom omyle....ak máš namysli to ako ked sa spolu maznate a on je vzrušený a jeho prirodzenie je ,,vlhké" a cítiš na ž....i akusi tekutinu tak z tej otehotnieť nemôžeš... len ak by ste sa už normalne milovali sa môže stať že sa môže uvolniť male množstvo spermií bez vedomia partnera a bez toho aby muselo dojsť k vyvrcholeniu...tak si dávaj bacha!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
***KED NIECO NEVIES ROBIT, TAK TO NEROB***
No tak dobre... si vazne tak jebnuta, alebo sa len tak tvaris???
Jasne ze z toho mozes otehotniet a praveze tie spermie co vylezu ako prve su naj rychlejsie... ak chapes co tym myslim...
tu rada neexistuje bud si alebo nie si nikto do teba nevidi iba doktor alebo tehotensky testik, ze? (lebo my sme tam neboli. ked ta trocha vnikla do teba)
UU NECHCEL BY SOM :