ak mate daku tutovku alebo nezabudnutelnu skladbu z dakeho filmu, prosim, napiste, okrem skladieb z tarantinoviek, kubrickoviek, vojnovych filmov, muzikalov, star wars, forrest gump, asi z historickych nemam vlastne nic, okrem troji, ta z toho
Jednoznacne cely soundtrack k Lords of dogtown, Braveheart, Last of Mohycans ci jak sa to pise, Gladiator... A jednotlive skladby neviem, ale tieto treba ako cele soundtracky inak to nema zmysel. Mozno este Noc v Roxbury D What is love, baby dont hurt me
mhmmmm, vdaka, mohykan, dobra pripomienka, jeho si urcite stiahnem, braveheart si prave stahujem, nuz uvidime, co z toho bude D a to posledne si asi zle napisal, nejde najst, tak neva
No u mna z filmov vyhrava taka starsia, moja oblubena , z Armagedonu I dont wanna miss a thing. Spieva to Aerosmith, a aj ked ich velmi nemusim, tak ta pesnicka proste uuuuzasna. Slova, text, jeho hlas Vrelo odporucam
ten goodbye horses prave pocuvam, ta sa mi dost paci, text je dobry, lords of dogtown som si stiahla pet (este som nestihla popocuvat), Gladiho som jednu stiahla a som zistila ze to mam na jednej MPtrojke DD
to L.A.: nooo, ja tu pesnicku mam rada jojoooj, to je klasika, I could stay away...aspon myslim, ze tak zacina, aj Jaded od nich je kraaaasna, ja odporucam D
majlos majlos, ty si tu najnarocnejsi na vsetko, musim si davat pozor, dobre, i could stay awake...a ja take nepocuvam, mne sa pacia iba tie dve, inak mam inyyy styl
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
keby som vedel ako sa tu davaju srdiecka tak ich tam strcim
import tuning 4ever
make race not war
obe z filmu Clerks 2
to L.A.: nooo, ja tu pesnicku mam rada jojoooj, to je klasika, I could stay away...aspon myslim, ze tak zacina, aj Jaded od nich je kraaaasna, ja odporucam D