@greyness to sa nedá odolať takému Donu Juanovi, to keď nejakej zahrá, tak sa musí rozplývať a si predstav, že by sa tohto všetkého kvôli tebe vzdal a bol by len tvoj
@n0win0u ty si z toho robíš srandu. Aj sa som si najprv robila, keď ma oslovil ale po pár minútach keď sa na mňa nalepil a nemohla som sa ho striasť som sa smiať prestala.
@greyness ouč, moje usne bubienky to zabalili ako poculi prve "tony", to je antihudba, nieco ako ked si das do youtube "anal cunt" (to je taka kapelka, )
na zlatíčka, papajte.... silencer kde viem že spevák si odjebal ruku a neviem či dakoho aj nepozabíjal a je na psychiatrí a zvyšný dvaja neviem či tam tiež nie sú....a video z Begotenu dúfam že je to dosť psycho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
a môžem sa pochváliť, že ma minule balil! asi budem mať frajera
sexy bitch!
aj vant tu bi kvin !
nech na gitarku balí nejaké iné.
Dosť nechutným spôsobom na mňa vybehol. Z toho ako ma balil som mala chuť ísť fakt, že grcať. A popravde som sa ho potom dosť bála...
ja fakt neviem prečo priťahujem takých ľudí
Musíš mi prísť robiť ochranku sa potom možno prestanem báť
ale vlastne ani neviem, či to vyhovuje popisu
Ale niektorých som sa fakt zľakla, keď som si ich pustila
ja by som dal Branka Jobusa a jeho Abusus,
ale keď už, tak toto v kombinácií s klipom na celú obrazovku je tiež vcelku slušné
ale no fakt, pozri si @18 , a povedz či je ešte niečo viac psycho, než si to vypočuť až do konca
» www.rogerballen.com/image-gallery...
a piesňa bola dnes na rádiu_FM
a videá, i keď neviem:
:
no a klasika, boards of canada, aphex twin, squarepusher
(nedávať do súvisu s predošlými)
video Chris Cunningham
no a zabudol som na
na!
jaaaj, skoro som si Branka nevsimol...
on a pan brat su jasnymi kralmi tejto "psycho" kategorie
0:07 "vsak to poloz na zem teda volade..."
infected mushroom býva tiež celkom poživateľný, škoda, že vclip si treba vizualizovať na stene