Neviem preco by som to robil v akomkolvek roku tak isto ani anglicke, latinske a neviem ake napisy by som si nedal a ani nic celkovo ale uz kebyze som vhodny na tetovania a nieco si davam tak tieto veci by som urcite vynechal
Mne sa to pred asi 10 rokmi hrozne páčilo, ako celkovo tetovanie, nie len čínske znaky, a som strašne rada, že som do toho nešla, teraz by som sa hrozne hanbila pre mňa sú momentálne všetky tetovania hnusné (samozrejme, nemám nič proti ľuďom, ktorí to majú, je to ich problém)
Ja by som si dala vytetovať nejakého malinkeho jednoducheho surealneho motýlika, ktorého by som si sama navrhla a nakreslila. Takého len par čiarami spraveneho, Niečo takéto, ale krajšie a asi s rozprestretymi krídlami:
A to som bola vzdy zasadne proti tetovaniam, ale nieco takéto nenápadne by sa mi pacilo a bola by to vlastne spomienka na moju drahu fenku, ktorá je plemena papillon (v preklade motylik)
V živote by som si nedala vytetovať niečo v jazyku v ktorom nehovorím a nemám potvrdené z viacerých zdrojov že ti znaky/slová čo si chcem vytetovať sú presne gramaticky a významovo správne.
Kopa ľudí skončí s tetovaniami preloženými v google translate.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Kopa ľudí skončí s tetovaniami preloženými v google translate.