ja nad tym uvazujem, mama uz relativne mam spracovanu a oco len kyvne rukou, navyse som uz dospely...
Rozmyslal som na lytko, ale mam zas obavy, ze ked sa niekde vydrbem tak sa mi to znici, ale mam v plane dat si na litko snowboardistu v skoku s doskou v horizontalnej polohe na ktorej bude ornamentalnym pismom napisana moja prezyvka ....spojim prijemne s uzitocnym
som proti obrovským potetovaným plochám v pochybných podnikoch, ale proti malým, symbolickým a takmer neškodným v slušných podnikoch nemám nič. Keď budem staršia a budem sa na to cítiť, tak by som si chcela dať vytetovať jeden symbol, taký pekný malý, na krk - za ucho (pravé), skoro do vlasovej časti, aby ho nikto nevidel, ale aby som ho mala .
aj by som si dala tetovanie, ale neviem si predstaviť, že budem mať 80 rokov ležať v nemocnici cikať do plienok, budú ma kŕmiť a ja budem mať tetovanie, ale ináč môj sen je mať škorpióna na krku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
Rozmyslal som na lytko, ale mam zas obavy, ze ked sa niekde vydrbem tak sa mi to znici, ale mam v plane dat si na litko snowboardistu v skoku s doskou v horizontalnej polohe na ktorej bude ornamentalnym pismom napisana moja prezyvka ....spojim prijemne s uzitocnym
podla mna tomu to tetovanie nepomoze...
ano buduci rok to spacham
a co davas a kam?
tak nejake obrazky najdi na nete
ja nvm, možno ale tiež sa bojím, vraj to bolí
@husky » pokec.azet.sk/stmortiis?i9=70...
ale vyssie aby to aj pokracovalo..
» pokec.azet.sk/stmortiis?i9=70...
a tychto zasa troska vacsich
sak daj link na fotku, nie na album!
[/IMG][/URL]
[URL= » img189.imageshack.us/i/f217442654284... ][IMG]
[/IMG][/URL]
kurva snad to zobrazí
dakujem
no uvidime x)
poradte pls