Pre zaujímavosť ma zaujíma či by ste do toho šli, ak by ste sa so všetkými ľudmi poznali..alebo šli by ste do toho pokial by ste ich videli iba raz a nikdy viac?
nooo raz v zivote pre tu haluz preco nie.... ale nejak nehorazne po tom netuzim a pochybujem ze sa vobec taka prilezitost naskytne..... nepoznam takych uchylakov ,aspon si myslim ze nie su
nahovárali ma na 4-ku minulý víkend a prehovoriť som sa nedala. ale tak keby som bola opitá... ale aj to len v prípade ako bol vtedy, že tých ľudí by som poznala veľmi dobre...
@Radiophonic tie zvieratá to nerobia pre potešenie ale pre zachovanie druhu ale my tie dierky pozapchávame s radosťou a čím viac tým lepšie lebo keďraz budeš ženatý už ti nebude chodiť rozum po chujovinách.(to myslím všeobecne nie teba).
@radiophonic podľa toho, nakoľko opitá by som bola! napriek tomu, s rozoznaním ľudí nemám problém nech som akokoľvek opitá. sry ale márne sa bránim otázke, či si už niekedy bol opitý, žeby si vedel o čom táraš. a nerob z toho drámu.
Keďže nerád strácam kontrolu nad svojou maličkosťou, nikdy sa mi nepošťastilo dostať sa do stavu opitosti, a to napriek tomu, že alkohol mám veľmi rád. Ale opitých ľudí som už videl.
nahovarali ma raz na 4,2 xalani-2 baby,ale ta druha baba za ziadnych oklnosti nexcela...a ja mozno,aj ano....ale radsej s alkoholom v sebe,alebo tak.. a pozname sa vsetci..
Nemôžem povedať, že ma to neláka, ale asi by som si musel vypiť, a ak si vypijem, tak kontakty s opačným pohlavím obmedzujem na minimum, lebo vždy je z toho len prúser.
Keby som jednu >< tak určite nie, veď nedovolím aby niekto iný ju mal, nie?? To by bola úplne super "láska", len by sme sa dohadovali, že s kým dáme nabudúce grupáč a nakoniec sa dozviem, že jej ide o môjho kamaráta?? Nie, ďakujem neprosím....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
@Shoshana
Keby si bola opitá, bolo by ti to jedno, pretože by si aj tak nikoho nepoznala, ani svojich známych.
@Rowdy
Ty kde žiješ?!
Keďže nerád strácam kontrolu nad svojou maličkosťou, nikdy sa mi nepošťastilo dostať sa do stavu opitosti, a to napriek tomu, že alkohol mám veľmi rád. Ale opitých ľudí som už videl.
Takže žiadna dráma.