Mne sa tá myšlienka, že by som vedela s vlastným telom robiť viac vecí, než len tupo kráčať a vykonávať samoobslužné funkcie páči, ale nieto kurzu na ktorý by sa v mojom okolí dalo ísť (ak by som nechcela chodiť domov štyry kilometre pešky...to je ale iný príbeh)
@11 Ano ja Roman V. Ta budem zradostou trenovať možno by aj steba niečo bolo ... ale myslím si že v tvojom veku je už naozaj neskoro
Inak moje priezvysko neni porblem z netu zistit google napises venty alebo v3nty a najdeš ho Dokonca ani na skolu ktoru chodim a aj vysledky atletickej ligy ... tusim aj olympiada z matiky
Ja som chodil asi dva roky na TakeWondo riadne ma to bavilo ale už sa naš club rozpadol ale už na to neni čas sa tomu tak naplno venovať...ale ten užasny pocit prisť o 23h s treningu uplne ropzbity ale s dobrym pocitom na duši ten stal za to....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Zdravotný
Matematický
Školské noviny
Žiacka školská rada
Mestská školská rada
Stačí mi toto,čo mám,ale keby sa mi to nejako preriedilo prečo nie?teda až na to,že som na šport antitalent
alebo bojové športy len dnes vymysleli?
Inak moje priezvysko neni porblem z netu zistit google napises venty alebo v3nty a najdeš ho Dokonca ani na skolu ktoru chodim a aj vysledky atletickej ligy ... tusim aj olympiada z matiky
ale nevyjadrujem sa
A chodim, uz 6 rokov, robim kobudo, odporucam vsetkym pridat sa