@petia545 OK...ak to vážne chce, tak je to divné.. nepoviem, keď ťa chce, ako to milo povedať, provokovať...ale keď to robí so zámerom, že ho chce vyčistiť, niečo nie je v poriadku...
@petia545 hm, tým pádom si našla vysvetlenie na všetko okolo chlapov...čím viac mu niečo odopieraš, tým viac to chce.... je to tak vo všetkom a stále....nič si z toho nerob..
a len taká mini podotázka, videl ťa niekedy v plavkách?
ale vlastne, tak trochu ta chapem. ja sa sice za pupok nehanbim ale nie je mi ani trochu prijemne ked sa ho niekto dotyka. je to u mna nieco podobne ako steklenie. neboli to, ale prijemne to nie je... najdi miesto na jeho tele kde dotyky nema rad a potom urobte kompromis... on nebude tebe pupok a ty jemu .... (cokolvek)
Vravela som,že sa nechcem hádať ani navážať do teba,len tvrdím,že preto sa umývame,lebo sme "špinaví"a aj pupky máme občas špinavé(prach,pot,odumreté bunky).Nič iné som nechcela povedať....
to čoooo?!!!! tú otázku myslíš vážne, či si robíš prdel? pre boha ak máš z toho hysáky, tak zoberiem dezinfekciu,narvem si tam odličovací tampón a čistím, čistím a na druhý deň nech si chlap so mnou robí čo chce, nech si ten lamáž strká trebars aj medzi môj malíček a prstenník
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Ja to robím rád )
CHceš tvrdiť ,že si taká dokonalá a nikdy si nemala pupok špinavý?Nikdy tomu neuverím,ale nechcem sa hádať ani nič také.
Ale on je fajn,chce sa len jašiť,nie je nikdy násilný ani sprostý,ale čím viac mu nedovolím dotknú´t sa pupka-tým viac ho to priťahuje asi...
a len taká mini podotázka, videl ťa niekedy v plavkách?
Vravela som,že sa nechcem hádať ani navážať do teba,len tvrdím,že preto sa umývame,lebo sme "špinaví"a aj pupky máme občas špinavé(prach,pot,odumreté bunky).Nič iné som nechcela povedať....
A mala si už špinavý pupok? aAj zapáchal-ako?Tak na toto asi neodpovieš
A mala si už špinavý pupok? Aj zapáchal-ako?Tak na toto asi neodpovieš
nie, nemala, kedze sa sprchujem
Ale nie ,žartujem,radšej neodpovedaj,lebo keď si pila,nemusí to dopadnúť dobre a zajtra budeš lutovat.