Tak jeden pytal 50 centov na jedlo keď som mu ponukol chlieb ktorý som mal na desiatu povedal ze ci som nepocul on chce peniaze . Dostal holý kokot a bol spokojný ... Este v ten deň poobede ho brala sanitka z parku pri škole na bomby opiteho :/
Ked som chodila este na základnú školu, tak blízko pri markete zvykol sedieť žobrák s amputovanou nohou. Veľakrát som radšej nezjedla desiatu ja, ale po škole odniesla jemu a vždy bol veľmi vďačný.
Raz keď som ako mrňous bol v Košiciach v meste pri nejakom obchode sedel taký bezdomovec (bol tmavej pleti tak asi cigán) a som mu hodil asi 10sk a on že "Boh ti žehnaj"..
jednej tete,ktorá je sama s 2 synmi..oblečenie,hračky..a jednemu čo predáva notabene pred obchodom..furt ked ideme z obchodu dáme horalku alebo niečo..panvice sme mu kupili a hocičo..rád pomôžem,pokial to využije v dobro..žiadny alkohol ani cigarety.
jedlo a pitie (nealko). nejaky teply caj, alebo nejaku horucu coko z mekacu.
väčšinou boli zlati, ale jeden ma dost vytočil, ked potom ako som mu bola kupit 5 rozkov a cokoladu a keksik, tak chcel este aby som sla do lekarne vybrat na moj obciansky nejaky megadrahy liek a zaplatila ho. ked som odmietla, poslal ma do riti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
väčšinou boli zlati, ale jeden ma dost vytočil, ked potom ako som mu bola kupit 5 rozkov a cokoladu a keksik, tak chcel este aby som sla do lekarne vybrat na moj obciansky nejaky megadrahy liek a zaplatila ho. ked som odmietla, poslal ma do riti