nie a ani by som to nikdy neurobila. Pretože rozchod by mal byť niečo definitívne a stále tam ostane príčina, pre ktorú to nevyšlo vtedy a pre ktorú to zlyhá aj potom
kedže po rozchode mala moja bývalá už prehnane silné sebavedomie odrazilo sa to aj na efekte keď jej stroskotával vzťah a ona si uvedomovala že jej chýbam, tak za mnou prišla a ,,dala mi pocítiť,, že ma chce späť, ale keď videla že sa príliš nechytám a že si dobre uvedomujem že ju už späť nechcem kvôli tomu čo všetko porobila, tak s veľkou hrdosťou otočila v momente svoje správanie, ktoré vyzeralo asi takto : ,, vedela som že si sa nezmenil, si stále rovnaký idiot a teraz viem že už by to nikdy nefungovalo,, ... to bol ten efekt prehnaného sebavedomia ...
občas sa mi dnes ešte ozýva, ako sa mám a podobné veci ... občas keď mala slabšie chvílky mi písala že sa bojí že už s nikým nezažije to čo so mnou a podobné veci ... ale tak kto sa v tých ženách má vyznať? to samé nevie čo chce a čo potrebuje, stačí že sa o ňu obtiera nejaký debilko a venuje jej pozornosť a už má zrazu úsmev na tvári, no nesmie to trvať dlho lebo potom ide za ďalším kde hladá stratenú chuť (k čomukolvek) ... áno, sledujem a vidím to na každej ...tiež jeden z dôvodov prečo ju už nechcem
s priatelom sa stale rozchadzame a zase stale davame dokopy ze si z toho uz robime srandu a nahodou ked nato zas pride tak sa musim smiat a viem ze to bud do vecera/rana/dalsieho dna prehrmi a sme spolu jak keby sa nic nestalo preto si uz ani neviem predstavit ze by som s niekym inym mala vztah... (ok, obcas mam chut vyskusat nieco nove ale neviem si to predstavit ako dlhodoby vztah alebo vobec nejaky vztah mam tendenciu stale porovnavat muzov a viem ze lepsieho by som ani nenasla, lebo moje babo je asi jediny chlap co poznam co sa stara o to co chcem ja alebo chceme obaja kdezto vsetci co som mala moznost spoznat sa starali len o to svoje)
@fefe87 nikdy mi nič nebolo viac ľúto ako toto ale proste určité veci musia niekedy skončiť, ak sú už neopravitelné. ak ti niekto ublíži tak že ti vojde do vnútra a roztrhá ti všetky vnútornosti, výjde s úsmevom na tvári a ešte ťahá za sebou tvoje črevá a šliape po nich + v zuboch drží tvoje vysušené srdce a nakoniec ťa nechá ležať v kaluži krvi a bolestiach a jediné čo vidíš je iba silueta v dialke ktorá sa pomaly stráca sebavedomým krokom (a všetko podfarbuje môj smrtiaci ston a natiahnutá ruka ktorou lapám po siluete ktorá už zmizla a nevládnym hlasom vravím ,,počkaj ... ,, )
takže bolo mi to ľúto, ale začal osm si vážiť konečne aj seba
my sme sa rozišli pred rokom a pol, potom sme ešte pár mesiacov fungovali ako kamaráti (chodili sme na koncerty, do kina, na pivo, hrávali sme šach a tak), potom ma začal ignorovať, tak sme sa nebavili asi rok spolu. potom sme sa začali znovu baviť, presne na tej istej báze ako predtým.
po zhodnotení, že bez seba nevieme fungovať, tak sme proste spolu. je to ten najhlbší vztah, aký mám a som v ňom spokojná.
@sushivo tak metafora to je, ale je presne popísatelná realitou črevá sú asi nejakou pomyselnou dôverou a niečím nerozlučným čo sme mali, no ona to zo mňa vytiahla až do úplneho konca ... a srdce je jasné hh
Dal som sa z bývalou do kopy na druhý krát a bol to ešte horší rozchod ako ten prvý.Vraví sa že dva krát do tej istej rieky nevstúpiš no ja hlupák som sa v nej utopil
@melancholik až na ten záver ja by som plačlivým hlasom dodala vypadni ! to hlavne v prípade že by sa pokúsil niekam vojsť a niečo trhať. Treba to stopnuť hned v uvode.
@topanocka u mňa bolo vchádzanie uplne prirodzené, predsa som jej úplne dôveroval, úplne sa odovzdal a ľúbil ... čosi také by ma ani len nenapadlo, no stalo sa...bol osm voči tomu úplne bezbranný a moje city mi zabraňovali v tom vôbec sa nejako brániť, pristor som mal iba na bolesť ... našťastie toto mi už nikdy nikto neurobí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
asi 2 tyzdne to bolo fajn potom sme boli v starych dobrych kolajach znova a relativne velmi rychlo sme sa rozisli
co to sposobilo je akurat to ze sme sa uz nikdy potom nebavili. uz to bude/je/neviem uz presne kedy sme sa rozisli 5 rokov. ktovie co s nim je
keby len dvakrat
raz ma "naser" raz odpustím ,druhý x ma naser čaes
občas sa mi dnes ešte ozýva, ako sa mám a podobné veci ... občas keď mala slabšie chvílky mi písala že sa bojí že už s nikým nezažije to čo so mnou a podobné veci ... ale tak kto sa v tých ženách má vyznať? to samé nevie čo chce a čo potrebuje, stačí že sa o ňu obtiera nejaký debilko a venuje jej pozornosť a už má zrazu úsmev na tvári, no nesmie to trvať dlho lebo potom ide za ďalším kde hladá stratenú chuť (k čomukolvek) ... áno, sledujem a vidím to na každej ...tiež jeden z dôvodov prečo ju už nechcem
takže bolo mi to ľúto, ale začal osm si vážiť konečne aj seba
po zhodnotení, že bez seba nevieme fungovať, tak sme proste spolu. je to ten najhlbší vztah, aký mám a som v ňom spokojná.
@fefe87 vďaka :-S snáď také nevymreli ešte
@midnight ďakujem vám, snažím sa len trochu umelecky popísať presné znenie skutočnosti