no tak od otca očakávam niečo "pekné" ten mi dávnejšie spomínal že ak bude dobré vysvečko tak to aj dobre odmení...musím sa mu ozvať asi ak náhodou už na ten slub zabudol
nO Hééj čokoládu ktorú som si chcela nechať na horšie časy ale mamka ma okríkla že by si dala taký malilinký kusok čokolády..xD tak som hu otvorila no čo už
Mne dnes prišli namontovať net, to som mala ako darček pod stromček ešte, ale spojili to aj s vysvedčením ináč som neočakávala nič síce známky boli dobré,ale nikdy za ne neočakávam odmenu, učím sa pre seba nie pre iných
co je to vysvecko? ja si kupim sam vysluzku ked spravim v utorok statnicu z angliny. flasu nejakej dobrej skotskej whiskey a pekne vo westernovom style to oslavime.. a ak nebude co oslavovat, tak zapijeme zial...
nie... moji su tak drbnuty ze ked nemam priemer 1.0 tak su na mna (presnejsie mama) nasrany .... a ked som mal v 5 ciste 1 tak povedali len ze dobre... a nic nedali... teda oco ma aspon pochvalil...
mama objednala mi taku velku pizzu ptm mi doplatila taku snuru co som pottrebovala a este sla se mnu do Maxu a mala strpenie ked som hodinu v obchode si vyberala tenisky a zajtra ma dufam pusti na drum
Nemali mi prečo dat... len na mna nahucali ze nevyuzivam svoju inteligenciu a ze co ma znamenat ta dvojka zo spravania... a ja uz to beriem ako samozrejmosť lebo sa to opakuje kazdy rok ale teraz som mala najhorsie- 7 trojok ale štvorku som ešte nemala to som na tom dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
V poslednej dobe už väčšinou tak, že zájdeme ako poslušná rodinka disponujúca jedným nesvojprávne vyzerajúcim odrasteným deckom do reštaurácie ...
Aj keď dnes som dostal 20 Euro, čo je divné, ale tak protestovať zatiaľ nemienim
aj tak mám o pár dní narodky, takže to sa vykompenzuje