V Madarsku ziju idioti, ktori rozduchavaju tieto nepokoje(napr jobbik) ale na Slovensku detto (sns, sudruh premier) Normalnych inteligentnych ludi, ci su Slovaci alebo Madari to vobec netrapi.
hej mna by zaujimalo ako velmi mozme my pindat do nich v tom **** madarsku.. tak co sa sem staraju do nas stale? nech si idu za dunaj tam im nikto nebude pindat to ich reci ani do nicoho iba ak tak oni sami..
Jazykovy zakon sam o sebe je dost smiesny. A vidno z dielne akej strany prisiel. Ale o tom potom...
Najvacsou sucastnou hrozbou je ale globalizacia akehokolvek konfliktu z politickej urovne na medziludsku. Vdaka vzajomnej nenavisti extremistickych stran na Slovensku a Madarsku podliehame aj my trendu nenavidiet "tych druhych".
Je to rovnaky pripad, ako ked dokaze futbalovy zapas ozivit nenavist medzi narodmi. Par ultras si da po papuli, o chvilu je toho plna televizia a slovenska strana hromzi na "zlych Madarov" a oni na "butatotov".
@pernik a na slovensku vyhra kto volby?! co myslis?! takze hadzes vsetkich do jedneho vreca. a zapametaj si jedno, madar ti skor pomoze ako slovak.(z vlastnej skusenosti,a aj z pocutia)
Madari ja som za vyskrtnutie ich stran posobiacich na Slovensku, vyskrtnutie z politickeho zivota. Nakolko si zjavne obhajuju vlastne ciele a snazia sa dosiahnut toho, proti comu bojovali v minulosti Sturovci.
Svokruša je Maďarka, moja polovička je polmaďar (feferón, slovenský národovec - necekne maďarsky, lebo nevie ich polka rodiny zas necekne slovensky lebo... - z každej návštevy musíme volať záchranku, bo nás nabalia prebytkami z chovu (minule nám zviazali kohúta do kozlíka a že na..) a my im za ten svet nevieme vysvetliť, že hladomor sa zastavil pred slovenskými hranicami.. Maďarov mám rada. Ale nech skúsia ešte raz naklusať na tých malých štvornohých hrkáčoch ....! Ozaj, vedeli ste, že v Bábolne je parádny žrebčinec s chovom Arabov?
inac, uz s textu je jasne ze kazdy si reci toho eurodementa vyklada po svojom,
madarom ide o to aby sme sa ucili ich jazyk a brali ich ako niekoho kto ma mat setko rovnake ak nie lepsie ako slovaci, no to nieje problem len na slovensku, a nie je to problem cisto politicky a extremisticky, ten problem maju vsade kde zije pocetnejsia madarska mensina, politici a extremisti ten problem siria co sa verejnej stranky tyka no velke madarsko by tesilo vacsinu madarov a povazuju trianon za krivdu, neuznavaju nas ako narod a ani chorvatov a slovincov, ide o to ked v spravach vidite ze niekto vravi ze je to hlupost, ludi sa pytaju viacerych no vyberu si odpoved aku potrebuju,
je to zakorene, tie spory nevznikli dnes ale maju stovky rokov, masaryk vyclenil hranice slovenskej strany podla etnik, teda na juznom slovensku zilo vzdy ovela viac slovakov ako madarov, to ze je ich dnes viac je dosledok ze pocas druhej svetovej vojny ju madarska armada obsadila, znicila slovenske hranicne kamene a slovensky hovoriace obyvatelstvo bolo nasilne vystahovane, ludia pobrali co uniesli a museli ist na sever, to je ich historicke etnikum co tam zije dlhe roky, ludia sa tam nevratili lebo ta cast bola okupovana niekolko rokov takze sa tam nastahovali madari,
je to ekonomicky upadajuca krajina co sniva o casoch davno minulich a nevnima realitu,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Maďary budú mať konflikty az kym konečne nepochopia že Uhorsko neexistuje , su to tupci čo žijú v minulosti
Či im to dovolíme, to je iná otázka. Ja som prvoplánovo proti.
Najvacsou sucastnou hrozbou je ale globalizacia akehokolvek konfliktu z politickej urovne na medziludsku. Vdaka vzajomnej nenavisti extremistickych stran na Slovensku a Madarsku podliehame aj my trendu nenavidiet "tych druhych".
Je to rovnaky pripad, ako ked dokaze futbalovy zapas ozivit nenavist medzi narodmi. Par ultras si da po papuli, o chvilu je toho plna televizia a slovenska strana hromzi na "zlych Madarov" a oni na "butatotov".
Madar ako Slovak, tak ci tak clovek...
madarom ide o to aby sme sa ucili ich jazyk a brali ich ako niekoho kto ma mat setko rovnake ak nie lepsie ako slovaci, no to nieje problem len na slovensku, a nie je to problem cisto politicky a extremisticky, ten problem maju vsade kde zije pocetnejsia madarska mensina, politici a extremisti ten problem siria co sa verejnej stranky tyka no velke madarsko by tesilo vacsinu madarov a povazuju trianon za krivdu, neuznavaju nas ako narod a ani chorvatov a slovincov, ide o to ked v spravach vidite ze niekto vravi ze je to hlupost, ludi sa pytaju viacerych no vyberu si odpoved aku potrebuju,
je to zakorene, tie spory nevznikli dnes ale maju stovky rokov, masaryk vyclenil hranice slovenskej strany podla etnik, teda na juznom slovensku zilo vzdy ovela viac slovakov ako madarov, to ze je ich dnes viac je dosledok ze pocas druhej svetovej vojny ju madarska armada obsadila, znicila slovenske hranicne kamene a slovensky hovoriace obyvatelstvo bolo nasilne vystahovane, ludia pobrali co uniesli a museli ist na sever, to je ich historicke etnikum co tam zije dlhe roky, ludia sa tam nevratili lebo ta cast bola okupovana niekolko rokov takze sa tam nastahovali madari,
je to ekonomicky upadajuca krajina co sniva o casoch davno minulich a nevnima realitu,