Mladá kukučka(Cuculus canorus) nepozná svojich biologických rodičov,lebo tento druh sa vyznačuje hniezdnym parazitizmom - samička kladie vajcia do cudzích hniezd,každé do iného
Vieme, že Hitler sa v skutočnosti so židmi v predvojnovej Viedni normálne kontaktoval a bol od nich kvôli predaju svojich maľovaných pohľadníc a obrazov závislý.
o boseee..xD
Akosee pripad ale mno co ush,..xD
Akosee
"Lyra si vobec nevsimala knihovnika, ktoreho mala z druhej strany, a po cely cas sa rozprawala s pani Coulterovou"
Weta jaQ frash ale newaaa
Gullaume de Roubrouc, vyslanec francuzskeho krala v rokoch 1253 az 1255 si vsimol, ze v Kathaji (ako vtedy Europania nazyvali Cinu) lekari nepoznaju uroskopiu -- prezeranie mocu proti svetlu a urcovanie choroby podla jeho sfarbenia, co bola praktika na Zapade v stredoveku velmi oblubena
po tom ako som si ju precital mi to az smiesne prislo vam ju sem dat ale pravidla su pravidla
Ježišmária, to bude harmatanec, keď sa na súdny deň sem všetci priženú v robášoch, aby si vzali svoje náhrobné kamene, ktorými chcú ukázať svoju dobrotu.
Ešte aj počas tých najslnečnejších jarných dní sa zdá, že stojí v hustom tieni, a za svetlých mesačných nocí, ked stromy a obytné domčeky splynú do jedného súvislého tieňa a sú ponorené do pokojného spánku, on jediný ako ťaživý kameň akosi nezmyselne a neprístojne vyčnieva nad skromnou scenériou, narúša všeobecnú harmoniu a nespí, akoby nebol schopný oslobodiť sa od zlých spomienok na minulé neodpustené hriechy....
no tak toto bola najbližšia knižka asi mamina
až som sa zhrozil, ked som uvidel aká je dlhá ta veta
Protestantizmus nastúpi k podpore nemectva, pokiaľ sa jedná o záležitosti vnútornej čistoty alebo národného prehlbovania, o obranu nemeckej podstaty, nemeckej reči a tiež nemeckej slobody, pretože to všetko je zdôvodnené v ňom samom.
V srpnu 1992, po poměrně dlouhém období, kdy nedocházelo k přímým útokům irských teroristů na britské bezpečností složky, IRA zahájila tažení odstřelovačů.
"Oveľa viac ho mrzelo, že jeho, cisára, vyhlásili české mestá kvôli nemilosrdnej a protiprávnej politike rekatolizácie za zosadeného a za nového českého kráľa si zvolili Fridrich V. Falckého (1592-1632)."
Stimulacnym vplyvom sa vyznacuju jednak hormony kory nadobliciek, ktore zvysuju tvorbu erytropoetinu, ale posobia aj priamo v dreni, jednak hormony stitnej zlazy.
Doprovod je jednoduchý a nehledá efekty, kytary zvoní,drnkají a cinkají a občas se pribarví mandolinou; doprovadná kytara zdůrazňuje rytmus, který dostává měkčí zbarvení,někdy vzdáleně připomínající i latinský nebo karibský kolorit.
En cualquiera de los dos casos diremos que se ha producido un préstamo, donde el propietario del capital es el prestamista y el que recibe el capital y lo utiliza es el prestario.
V týchto prípadoch sa používa zvláštna priemetňa, ktorá je postavená tak, aby sa obraz časti súčiastky, ktorá sa v iných doteraz používaných priemetnach zobrazovala skreslene, v tejto priemetni zobrazila neskreslene......Skriptá Úvod do inžinierstva a technická dokumentácia
@ems dakujem teda a keby si tu knihu chcela tak je to kniha od Václava Kajdoša s nazvom kovom a ohnom (o akupunktúre) edicia križovatky.... nie len veta je dlha ale dokonca aj nazov knihy
Po dvoch rokoch existencie charty Európska komisia vypracovala štúdiu, v ktorej posudzovala prístup členských krajín k plneniu záväzkov vyplývajúcich z jej prijatia.
Výsledkom mnohých chemických reakcií je vznik alebo spotreba plynov (napríklad tepelný rozklad uhličitanu vápenatého alebo spaľovanie oktánu) a termodynamické charakteristiky reakcií závisia od práce, ktorá sa pri nich koná.
Prečo som mal pri sebe akurat knihu z fyzikálnej chémie... -.-
Všade bolo počuť šepkanie, požiadavky i prosby - tichý, tisíchlasý šelest peňazí a ničotnosti. (In Nomine Mortis.Najbližšie som mala Súmrak, ale to je taká skokotelosť **pardon za výraz**, že z toho odmietam citovať)
Vybŕdol by z bludov a oslobodil by sa z kkrízy,ktorú ľudstvo prežíva,odstránil by bludné formy života a boje. Bretislav Kafka-Základy experimentálnej psychológie
Uvodní sekvence ukazovala anděla Lucifera svrženého z nebes do pekelné propasti, kde zustane ležet v hořícim jezeře, dokud mu kolem letíci démon nepodá plechovku bublinkové limonády nazvané sHades. ( Douglas Adams - Dlouhý, temný čas svačiny duše.
joj, taka hra moja veta je dost dlha, ale ta co uz
Les bornes chronoligiques (milieu XIXe siécle - 1939) encadrent la période de la seconde inustrialisation, les années 1930 voient aboutir également un processus d´urbanisation accélérée dans les pays industrialisés.
(livre scolaire d´histoire 1L,ES,S)
a inak takato diskusia tu uz niekdy davno bola a chytila som jednu knizku pri ktorej bola na 56strane zrovna ilustracia. a ja ako clovek co sa nepouci z vlastnych chyb som tu knihu aj po tom case chytila znova (co uz,je stale najblizsie slight_smile: tak som isla pre dalsiu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
97 komentov
(Maturita z biológie)
lol
Ešte sú celkom čerstvé.
nuda
Táto hra sa mi páči a už by som sa mal začať aj učiť
Eugene Sue - Vecny Zid
tak toto vyslo..lol..mimochodom kniha Raz aj v pekle vyjde slnko
Pak se zobrazi obecne informace o pine a popis prikazu dostupnych v hlavni nabidce.
D
Akosee pripad ale mno co ush,..xD
Akosee
"Lyra si vobec nevsimala knihovnika, ktoreho mala z druhej strany, a po cely cas sa rozprawala s pani Coulterovou"
Weta jaQ frash ale newaaa
inak, z Davida Copperfielda
Môžš to byť gramatika, dejepis alebo zemepis.
Čím makromolekuly keratínov obsahujú viac disulfidických väzieb, tým sú pevňejšie a tvrdšie.
lool maminin román
Gullaume de Roubrouc, vyslanec francuzskeho krala v rokoch 1253 az 1255 si vsimol, ze v Kathaji (ako vtedy Europania nazyvali Cinu) lekari nepoznaju uroskopiu -- prezeranie mocu proti svetlu a urcovanie choroby podla jeho sfarbenia, co bola praktika na Zapade v stredoveku velmi oblubena
po tom ako som si ju precital mi to az smiesne prislo vam ju sem dat ale pravidla su pravidla
Радуга 2 учебник
učebnica ruštiny
no tak toto bola najbližšia knižka asi mamina
až som sa zhrozil, ked som uvidel aká je dlhá ta veta
Najbližšia kniha bola Mein Kampf, čo už /:
dobrá diskus.hra
BLEEEEE :-$ Učebnica Ekonómie...
(Murder of a Medici Princess)
:p
E.Hemingway Starec a more
Prečo som mal pri sebe akurat knihu z fyzikálnej chémie... -.-
Všade bolo počuť šepkanie, požiadavky i prosby - tichý, tisíchlasý šelest peňazí a ničotnosti. (In Nomine Mortis.Najbližšie som mala Súmrak, ale to je taká skokotelosť **pardon za výraz**, že z toho odmietam citovať)
Dostojevskij - Idiot
bolo tvoje podozrenie spravne?
(fyzika 8.rocnik)
tak prvá ktorú som schmatla bol Macko Puf
Inak
Kdyz uz ste vtazeni do tohoto procesu, budete v pokuseni napsat si svuj projev od slova do slova.
Ze cooo????
(Michal Hvorecký - Plyš)
Les bornes chronoligiques (milieu XIXe siécle - 1939) encadrent la période de la seconde inustrialisation, les années 1930 voient aboutir également un processus d´urbanisation accélérée dans les pays industrialisés.
(livre scolaire d´histoire 1L,ES,S)
tak tolko
a druha kniha, uz lepsia
Odkial berie dostatok svetla na zivot?
(Brisingr)
Jarnú kyticu jasných farieb,ktorú tvorí nechtík,žlté tulipány a ľalie,vhodne doplňá malá odroda tekvice na obrázku.
a inak takato diskusia tu uz niekdy davno bola a chytila som jednu knizku pri ktorej bola na 56strane zrovna ilustracia. a ja ako clovek co sa nepouci z vlastnych chyb som tu knihu aj po tom case chytila znova (co uz,je stale najblizsie slight_smile: tak som isla pre dalsiu
.. Hviezdoslav