@samantha12511 iste, ale radšej dám hlas niečomu čo má pre mňa aj inú hodnotu... a to pre koho bola tá úvaha písaná, inak si tiež myslím že kuriatko bola moja bestofka
nikto vas nenuti, a ako som pisal narcisticka reklama. A chcem vediet co mam pisat dalej, co sa ludom odo mna paci - basnicky, pesnicky, uvahy ci politika. Aby som neminal energiu ak maju ludia radi moje basnicky budem ich pisat viac, ak uvahy budem sa zameriavat na tie Toto forum je pre tych co ma poznaju a citaju.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
nikto vas nenuti, a ako som pisal narcisticka reklama. A chcem vediet co mam pisat dalej, co sa ludom odo mna paci - basnicky, pesnicky, uvahy ci politika. Aby som neminal energiu ak maju ludia radi moje basnicky budem ich pisat viac, ak uvahy budem sa zameriavat na tie Toto forum je pre tych co ma poznaju a citaju.
Prosim respektujte clanok @1
to neni fer,moju recesivno "narcistisku" anketu zmazali a aj tak si kopa ludi dalej fici a ich nezmazete?! urazim sa