Mna tak napadlo, kedze vztahy medzi ludmi opacneho pohlavia su zalozene na vzajomnej sexualnej pritazlivosti, ma vobec zmysel spravat sa slusne k opacnemu pohlaviu? Ved ked ju pritahujem, bude so mnou tak-ci tak, napr. kolko zien sa zabuchne do grazlov, d
tak teraz sa nebudeme spravat slusne k tym ludom, ktori nas pritahujuaby tam mohol vzniknut sexualny vztah a pozor na to, aby si sa nepomylil a nikdy k nim slusny nebol, tym zabijas vsetky sance
fuckin logic
@neoriginalna nepochopila si pointu....tu slo skor o to, ze nema zmysel sa spravat slusne podla spolocenskych noriem, nie slusne podla vlastneho presvedcenia....ved myslim, ze skoro kazdy clovek je mily k cloveku, ktory ho pritahuje (a casto je to zamienane za to, ze ten clovek je mily vo vseobecnosti
@semhamforas zdraveho nie, ale ked vidim okolo seba tolko vztahov, kedy ten chlap, pripadne zena vyslovenie serie na svoj protajsok a ich vztah sa redukuje na vikendove navstevy plne sexu, "vyetikov" a podobnych "srand", tak mam dost akoze
mňa tak napadlo že to či sa k niekomu správaš slušne alebo nie je v prvom rade o tom aký chceš ty byť sám pred sebou, a až v druhom rade o tom ako chceš pôsobiť na iných, čiže na základe tejto svojej úvahy ti nevadí byť sám pred sebou kokot, čo už sme vedeli, čiže tým že sme sa nezávisle dopracovali k už známemu výsledku sme si potvrdili že tento myšlienkový pochod je korektný a funkčný.
súhlasím ale ... ja si hladám za partnera priateľa takže
kto už by chcel len taký vzťah aký si popísal? je to hrozne prázdne zbytočné a ešte aj špinavo zverské dehonestujúce ľudskú intelektuálnu stránku a neviem čo ešte je to fuj proste a vzťahy ktoré si takto pod týmto pojmom napísal sú možné len medzi nedospelými a inteligenčne zakrpatenými osobami ktoré sa nechávajú ovládať pudmi a teda sa až tak veľmi nelíšia od zvierat, alebo pre ľudí ktorí si nevážia život a ani samých seba, tým pádom si nevážia ani iných a inými slovami ,,majú v piči,, a tých osobne mi je najviac lúto pretože rozum na život majú ale nevedia čo s ním ... no a to je všetko je to fuj
@midnight poprvý krát ti musím vytknúť logićkú analýzu ... v určitom uhle nie je nesprávna ale tento uhol môže obsahovať aj iné pojatie vlastnosti mysle a tou je ... (myslieť zamýšlať sa ) to že premyšlam nad tým prečo hitler hádzal židov do plynových komôr a následne sa dokážem do jeho situácie a názoru vžiť zo mňa nerobí predsa automaticky tyrana alebo ,,kokota,, ...
@midnight tvoj koment by daval vacsi zmysel, keby tam bolo viac ciarok
@melancholik jj, ako ja si myslim, ze ak sa stretnu dvaja ludia, ktori hladaju partnera - priatela, tak sexualne pritazlivy zmrd/mrcha nema sancu, ale budme uprimni...strasne vela ludi je cisto oportunistickych, takze takehoto jedinca opacneho pohlavia by zneuzivala len cisto na pravidelny/obcasny sex, vid pribehy zien, ktore sa vyplakavaju kamaratom, ale sexuju kazdy tyzden s inym "debilom", a samozrejme o vztahu ani nerozmyslaju...
Hnusne sa môžeš správať k ľuďom, ktorých chcel len vyjebať. Raz a dosť. Ak chceš s niekým mať vzťah, tak očakáva aj niečo viac ako len sadomasochistický sex.
@sveter k poslednej vete mam vyhrady ludia su rozni a jednak, ja ocakavam viac ako len cisty sex, ale zial to, co vidim je skor pravy opak, a vacsi uspech u zien mam ako sexuchtivy "uchylak" ako romanticky slusniak
@nats ja suhlasim so sebou s urcitymi vyhradami, ze ludia su rozni......
keď hľadám partnera, mal by mi byť zároveň aj priateľom, mal by ma vedieť aj vypočuť a viesť rozhovory a polemiky na spoločné témy....jednoducho by sme si mali osobnostne aj komunikačne "sadnúť" ako dobrí priatelia..a ZÁROVEŇ by ma mal aj sexuálne priťahovať...
týmto ľuďom, ako tu opisuješ sa úprimne čudujem...radšej budem dlhšie sama, ale neviem si predstaviť byť vo vzťahu s nejakým kreténom, s ktorý sa objaví len keď sa potrebuje " vytriasť", aj keby mal vyzerať ako Adonis...proste si musíme rozumieť aj na intelektuálnej úrovni :ehm:
"kolko zien sa zabuchne do grazlov, debilov, alkoholikov len preto, ze su pekni"
povedala by som, ze za tym bude zrejme osobnostna patologia alebo nizsie IQ. priemerne inteligentny a dusevne zdravy jedinec dokaze brat do uvahy aj ine parametre nez vzhlad. aj ked je zamilovany.
Myslim si, ze by si nemal mysliet a viac jebat. Potom by si dosiel na zvlastnu vec, ze i sex na jednu noc sa da prezit pekne a nezne, milo, krasne. A ked z toho bude sex na viac noci, preklopit to na milovanie, s milovanim kazdeho kusku dotycnej osoby a preto, a preto viem byt kurva mily
a ešte chcem dodať že napríklad ja nemám dôvod byť k ludom hnusná len tak... to že by som sa niekomu pačila a chcel by ma za každú cenu neznamená že musím byť sviňa. aj keby nešlo o nič vážne. aj tak. proste ja som rada slušná, milá atd. lebo taká ja naozaj som. a ked k niekomu taká nie som tak potom mám dôvod (väčšinou už riadne vážny)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
fuckin logic
vedeli, vedeli.
kto už by chcel len taký vzťah aký si popísal? je to hrozne prázdne zbytočné a ešte aj špinavo zverské dehonestujúce ľudskú intelektuálnu stránku a neviem čo ešte je to fuj proste a vzťahy ktoré si takto pod týmto pojmom napísal sú možné len medzi nedospelými a inteligenčne zakrpatenými osobami ktoré sa nechávajú ovládať pudmi a teda sa až tak veľmi nelíšia od zvierat, alebo pre ľudí ktorí si nevážia život a ani samých seba, tým pádom si nevážia ani iných a inými slovami ,,majú v piči,, a tých osobne mi je najviac lúto pretože rozum na život majú ale nevedia čo s ním ... no a to je všetko je to fuj
a @1
@melancholik jj, ako ja si myslim, ze ak sa stretnu dvaja ludia, ktori hladaju partnera - priatela, tak sexualne pritazlivy zmrd/mrcha nema sancu, ale budme uprimni...strasne vela ludi je cisto oportunistickych, takze takehoto jedinca opacneho pohlavia by zneuzivala len cisto na pravidelny/obcasny sex, vid pribehy zien, ktore sa vyplakavaju kamaratom, ale sexuju kazdy tyzden s inym "debilom", a samozrejme o vztahu ani nerozmyslaju...
@nats ja suhlasim so sebou s urcitymi vyhradami, ze ludia su rozni......
samozrejme že nie, len to potvrdzuje že hitlerovo konanie nebolo absolútne iracionálne, len nekonečne kruté, bezcitné a stupídne.
keď hľadám partnera, mal by mi byť zároveň aj priateľom, mal by ma vedieť aj vypočuť a viesť rozhovory a polemiky na spoločné témy....jednoducho by sme si mali osobnostne aj komunikačne "sadnúť" ako dobrí priatelia..a ZÁROVEŇ by ma mal aj sexuálne priťahovať...
týmto ľuďom, ako tu opisuješ sa úprimne čudujem...radšej budem dlhšie sama, ale neviem si predstaviť byť vo vzťahu s nejakým kreténom, s ktorý sa objaví len keď sa potrebuje " vytriasť", aj keby mal vyzerať ako Adonis...proste si musíme rozumieť aj na intelektuálnej úrovni :ehm:
povedala by som, ze za tym bude zrejme osobnostna patologia alebo nizsie IQ. priemerne inteligentny a dusevne zdravy jedinec dokaze brat do uvahy aj ine parametre nez vzhlad. aj ked je zamilovany.
a ešte chcem dodať že napríklad ja nemám dôvod byť k ludom hnusná len tak... to že by som sa niekomu pačila a chcel by ma za každú cenu neznamená že musím byť sviňa. aj keby nešlo o nič vážne. aj tak. proste ja som rada slušná, milá atd. lebo taká ja naozaj som. a ked k niekomu taká nie som tak potom mám dôvod (väčšinou už riadne vážny)
si myslis, ze si dosiel na svetove pravdy o zene?
ze mas univerzalne patterny alebo co?
si kus vola, ...
(a to ti pise chlap)