No, tak som práve dočítal ten Marekov článok o útoku skínov. Trochu mi zredlo: mám totižto kúpený lístok na bratislavský koncert Daniela Landu a predpokladám tam kopu takých holohlavých mozgov, nič proti Landovi, samozrejme, len neviem čo sa môže stať, ke
Nechod na landu pridu aj neonacisti to vedia vsetci a nikdy nevies co taky ozraty skin moze urobit pokial niesi dohola tak tam nelez dobra rada iba ak mas par znbamych skinou tak snima chod.
nemam rad vela nackov pokope... ked je ich viac tak maju odvahu. a ver tomu ze ich tam bude dost ja s mojim vyzorom by som nechodil ale ja som ja a ty si ty... takze je to na tebe ale urcite tam nebudes jediny dlhovlasy, to sa neboj
7. ono medzi skinheadmi a nackami rozdiel je, ale obidve skupinu su povacsinou nasilne typi. btw chod tam, je to koncert na ktory by asi antifaci nesli a preto si myslim ze pokial si nedas tricko LPR, budes OK
akože chápem, ja som čítala ten článok o napadnutí, ale predsa to bolo v lese či kde, na opustenom mieste...
ale uznávam, takí debili, od nich čo najďalej. zvolila by som kompromis - daj si nejaké nevýrazné oblečenie, stiahni vlasy do "drdola" a pod šiltku...a ideš.
Kamos ma tiez dlhe vlasy haha a ide na Landu do Kosic ....ale on necital ten clanok hehe taze bude prekvapkanie potom mozno zreferujem do blogu ci ma zuby v pohari
osobne sa na jeho koncert chystam aj ja... viem, ze tam bude vela nackov, ale akosi ma to netrapi... verim, ze tam bude omnoho viac potencionalne zajimavejsich ludi pre nich, hoci punkacov radi nemaju ja som taka jaka som, a zeby som si kvoli nackom nechala ujst koncert, tak to uz len z principu, ako ich nemam rada, ujst nenecham
a preto chod aj ty!! kvoli debilom si nenechas ujst jedneho z naj skladatelov a textarov
ZAmysli sa, či ti stojí za to mať nepríjemnosti. Ale zase, na to si mal myslieť pri kupovaní lístku. Ak je to kvalitný koncert, nič sa ti nemôže stať, poprípade si vezmi partiu a budeš sa cítiť bespečnejšie.
Alebo predaj lístok a premýšlaj, či nie je lepšie kupovať dvdčka a cdčka, namiesto riskovania zubov. Náckovia a im podobný hľadajú dôvody, prečo by s apobili a skoro vždy si nejaké nájdu.
inak ten koncert šak to bola jaká pecka?? nenormálne dačo... krása, nádhera... neopísateľný zážitok... síce po mne náckovia pokukovali, nadávali do špín, poliši tam mali aj vodné delá, kone, psov a kukláčov, takže hoci ani polišov rada nemám, snažili sa ako vedeli... a koncert stál zato... zážitok na celý život
neodsudzujte zase vsetkych skinheadov ktory pojdu na ten koncert lebo nie su vsetci nacisti. mam najradsej ked zacne kazdy odsudzovat skinheadov. ale kvoli comu?? kvoli tim neonacistom. oni pospinili nazov skinhead. nemyslite si ze existuju len skinhead neonazi. existuju aj skinhead S.A.R.P. skinhead Oi! skinheadi vlastenci takze nemusi byt kazdy skin ktoreho stretnete na Landovom koncerte nacista.
a inac sam Landa vyhlasil na koncerte Boure ze nema nic proti skinhead apoliticky, skinhead vlastenci ale skinhead neonazi odsudzuje a distancuje sa od nacistov tak neviem preco nackovia vlastne chodia na Landove koncerty ked on sam sa od nich distancuje a neuznava ich
hybaj tam... teda vlastne si tam uz asi bol... co si vysraty pre hovadzinu... ved to je nezmysel co si... a co ste sem napisali.... lubi sa ti ten spevak tak tam chod!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ked sa bojis tak radsej nechod
Horox: to iste
a fakt si precitaj tie nazory pod tym clankom a potom zistis ze skinov sa "nemusiS" bat...
ale to či tam pojdeš alebo nie sa musíš rozhodnuť sam...
akože chápem, ja som čítala ten článok o napadnutí, ale predsa to bolo v lese či kde, na opustenom mieste...
ale uznávam, takí debili, od nich čo najďalej. zvolila by som kompromis - daj si nejaké nevýrazné oblečenie, stiahni vlasy do "drdola" a pod šiltku...a ideš.
ze kolko prezijes... nezabudni stopovat
Clovek sa ma bast vyjst na ulicu kvoli primitivom, kde to zijeme.. posrane Slovensko
a preto chod aj ty!! kvoli debilom si nenechas ujst jedneho z naj skladatelov a textarov
Alebo predaj lístok a premýšlaj, či nie je lepšie kupovať dvdčka a cdčka, namiesto riskovania zubov. Náckovia a im podobný hľadajú dôvody, prečo by s apobili a skoro vždy si nejaké nájdu.