neviem či sa tu niekto vyzná, no mám pred sebou prvé daňové priznanie. Ešte predtým ma čaká uzatvorenie roku 2015. Nie som si istý či si mám uzatvoriť rok v zisku alebo si nahodiť stratu. Budem rád ak mi hodíte názor, ak sa vyznáte. Ďakujem
@zajkousko no veď to láka ma ten úver, pretože chcem pokračovať v podnikaní, teda chcem ďalšie iné podnikanie vytvoriť. Prvé som zvládol ale bez úverov a pôžičiek. Tak teraz neviem. Na jednej strane to čo mi zaberie rok 2016 by som s úverom stihol za 2 mesiace v roku 2016. A nie za celý rok. No zase nechcem sa moc viazať. Aby som nepadol do úverového kolotoča v živote.
@grcmolej
choď do banky, teda viacere pochoď a popýtaj sa v akom zisku musíš byť na sumu, ktorú by si od ních požadoval, popýtaj sa na výšku splátok, obdobie, rizika,poistenie, keby sa ti niečo stalo...
máš stále ešte čas, ak to všetko zistiť, až potom urob daňove čo ti oni poradia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
ak nie nechaj na nule...od toho sú aj platby do fondou...
choď do banky, teda viacere pochoď a popýtaj sa v akom zisku musíš byť na sumu, ktorú by si od ních požadoval, popýtaj sa na výšku splátok, obdobie, rizika,poistenie, keby sa ti niečo stalo...
máš stále ešte čas, ak to všetko zistiť, až potom urob daňove čo ti oni poradia...