naša triedna je telocvikárka (špecializuje sa na volejbal) tak jej ideme kúpiť volejbalovú loptu a všetci sa na ňu podpíšeme a tú loptu dáme do nejakého darčekového koša s jedlom či s čím
no my sme jej dali náhrdelník zabalený v peknej okrasnej krabičke a na ňu priviazané venovanie kde sme boli všetci podpísaný .. skladali sme sa tuším po 4€?? neviem bolo to dávno
my sme ceečkari a beečkari kupuju triednej gauč lebo raz povedala ze by chcela novy tak si zistite co potrebuje od nej nie? ale nie priamo nech sa jej to spitaju ucitelky ne??
my sme tej našej spravili taký obraz a sú tam fotky proste každeho z triedy a z vyletov a tak a dali sme to do rámu to má na celý život si myslím a nikdy nezabdune ... inak ešte neviem ako zareaguje tak som zvedavá
Navrhujem: spoločnu fotografiu - zväčšiť. nalepiť na ešte väčší výkres okolo toho odtlačky vašich rúk, do nich vpísať mená plus možno nejaké venovanie. A zarámovať (ale nie príliš veľké). Darčeky robené vlastnoručne a od srdca sú najkrajšie.
My sme našej triednej v druhom ročníku SŠ (v novembri) dávali k narodeninám ,,poster" s odtlačkami a menami. Dojalo ju to - ona ale zbožňuje také vyrobené darčeky. Má to priklincované na stene v klubovni, kde učí angličtinu.
ma sme našej tehotnej triednej kúpili obrovského plyšového medveďa, od polroka máme druhú triednu a tej sme nechceli kúpiť nič len kvety, ale ona povedala "Aby ste mi nekúpili zbytočnosť, tak mi kúpte knihu, už som si ju vybrala"
naša trieda je proste tak sprostá, že sa nevie vyzbierať od každého ani 3 eurá. 2 na knihu, ktorá by stála okolo 30-40 e , s našimi fotkami, venček, výlety, halloween, plesy, podobne a plus ostatok kytica s 19 kvetmi.. Ako vravím, naša trieda je príliš sprostá, a tak doniesli tých 3e 5 ľudia. Takže jej dáme veľké hovno a garantujem vám, na nás nikdy nezabudne. Ale určite si z nás neberte inšpiráciu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
na sš sme dali učiteľke šperky od swarovskeho
hell yeah
Navrhujem: spoločnu fotografiu - zväčšiť. nalepiť na ešte väčší výkres okolo toho odtlačky vašich rúk, do nich vpísať mená plus možno nejaké venovanie. A zarámovať (ale nie príliš veľké). Darčeky robené vlastnoručne a od srdca sú najkrajšie.
My sme našej triednej v druhom ročníku SŠ (v novembri) dávali k narodeninám ,,poster" s odtlačkami a menami. Dojalo ju to - ona ale zbožňuje také vyrobené darčeky. Má to priklincované na stene v klubovni, kde učí angličtinu.