Rozmýšlam, o by som kúpila priatelovi na bakalára. Myslela som na niečo serióznejšie, nie na vyslovene nejakú srandu. Sme spolu presne dnes pol roka, no poznáme sa už dlhšiu dobu, cca rok...hodinky som chcela, ale vypadli...čo by sa hodilo na takúto príle
tak keďže je to udalosť, ktorú by ste mali osláviť, zvolila by som zorganizovanie nejakej večere - môžeš uvariť ty ak si na to trúfneš a ak máš priestory...a ak nie, tak reštika a nejaké súkromíčko...
ahm, to s tym striebrom je dobre, ale to by si musle on vybrat, on je strasne fajnovy na svoj styl a vyber
som rozmyslala nad ZORBING-om vyzera to relativne vtipne, nieco co clovek casto nerobi, len neviem ci by sa to oplatilo az tam docestovat kde sa to kona (sever SR) pre 20 minutovu srandu
no take velmi nehrozi, ja sa tak bojim vysok, ze sa mi na vysokych opatkoch zatoci hlava
kebyze som velmi bohata tak let stihackou, chcel sa totizto stat takym nejakym pilotom, dalej sa zaujima o astronomiu a tak...knihy velmi ani nie, stacia mu tie z ktorych sa uci
a co tak podla toho co studuje mu to nechat do striebornej fesnej paltiocniky daco v tom duchu vygravirovat ? my sme take davali ako darcek a kedze sme filozofi tak sme tam gravirovali (Ale v grectine) POZNAJ SAM SEBA a ani prehanne drahe to nie je
veď to sa najete v parádnej reštike - nemyslím tým zas bratislavské UFO, ale na reštiku vyššej triedy máš, a ešte ti ostanú aj peniaze na hotelovú izbu
a strávite peknú spoločnú noc hoc aj pozeraním telky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
dostala som depku, co kupim????
omg....omg..omg... hodinky su dobry napad.. ale ja sa vyzivam v zapalovacoch.. takych peknych..uhmm..
alebo ak nefajci, nejake striebro? popripade zlato..
alebo ak nieco rad robi vo volnom case, tak nieco s tym spojene
dakujem, je to dobry napad s tou vecerou, ale musi to byt dost special, kedze on casto chodi do roznych restik...
a nieco hmotné ? do cca 5 litrov ?
ahm, to s tym striebrom je dobre, ale to by si musle on vybrat, on je strasne fajnovy na svoj styl a vyber
som rozmyslala nad ZORBING-om vyzera to relativne vtipne, nieco co clovek casto nerobi, len neviem ci by sa to oplatilo az tam docestovat kde sa to kona (sever SR) pre 20 minutovu srandu
no, ked sa zamyslis, urcite na nieco super prides
kebyze som velmi bohata tak let stihackou, chcel sa totizto stat takym nejakym pilotom, dalej sa zaujima o astronomiu a tak...knihy velmi ani nie, stacia mu tie z ktorych sa uci
veď to sa najete v parádnej reštike - nemyslím tým zas bratislavské UFO, ale na reštiku vyššej triedy máš, a ešte ti ostanú aj peniaze na hotelovú izbu
a strávite peknú spoločnú noc hoc aj pozeraním telky