čaute tento rok mám stužkovú a chcem sa spýtať lebo každý vraví ináč...ja ako baba mám dať niečo chalanovi čo som si ho pozvala ako partnera? lebo niektorí vravia že hej lebo som si ho pozvala a niektorí že je to moja slávnosť že on by mi mal dať aspoň
to som ešte nepočula ani nezažila . Ja som mala na stužkovej priatela takže neviem povedať, ale určite by som nikomu nič nedávala len preto, že mi ide ako doprovod. Ved sa tam naje, zabaví, opije .. načo ešte kupovať nejaké darčeky? :ehm:
@natyfuckingo u nás sa akosi ani nerozmýšľalo že by sme šli bez a ja som sa len tíško prispôsobila a teraz mám takéto mindráky z toho či mu mám dačo kúpiť alebo ne
@natyfuckingo šák podľa mňa gymple všeobecne si nezvyknú brať, skôr školy kde sú výrazne nevyrovnaní mužskí a ženské, by to vyzeralo divne keby nejaká sausage partia tam iba tancuje
@natyfuckingo neviem ako ostatné, ja som GLSácky patriot a s inými sa nebavím ale bývalí spolužiaci z cirkevného tiež nemali.....a dajakých 15 ich v triede bolo
Ono sa hovorí, že človek, ktorý je pozvaný by mal dať darček hej predsa len sa zadarmo naje a neviem čo.. ale ja som nedávala ani v mojom okolí som nepočula že by niekto niečo dával.. to je taká blbosť
@forgotten17 ale keby si vedela koľko námahy ma to stálo nájsť niekoho a ešte viac odvahy spýtať sa ho ale určite máš niekoho koho by si chcela tak už to chce len odvahu
u nás dávajú darčeky stužkári, podľa mňa je to také milé, teda bolo a každý dostal niečo iné, napríklad mne dal stužkár náhrdelník, iní dostali fľaše, kvety a podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
on tebe...kvety?
aj ja chcem partnera na stuzkovu rodicia si robili srandu ze napisu inzerat a nic z toho :/
(ani by som si nebrala. :-S )
ale však asi máš pravdu
a neviem o darcekoch..skôr asi kvety..
Ale inak neviem, preco by si mala ty jemu O.o
(ticho závidím,že máš niekoho,kto s tebou ide )
nuž problém nie je v tom ,že koho
ani odvaha to mi nechýba
len ten dotyčný nebude na Slovensku vtedy