Čuste, birdzáci, potrebujem poradiť, aký darček mám kúpiť otcovi na Vianoce, keď ho baví stávkovanie, niké a tak... doteraz sme s mamou nikdy nevedeli, čo mu máme presne kúpiť, tak sme kupovali ponožky, voňavky, ale tých už má plný šuflík, tak som rozmýš
otcovi sa neda nic kupit, otcovia su mrte nudni -.-
ja som si jediny dobry darcek uz vycerpala (drahsi dutnik), tak to furt riesim knihami a je mi jedno ze to je nudne (a ze vacsinu z nich nikdy neotvori lebo je narocny)
Lístok na nejaký zápas či nejaký pobyt niekde vo wellnes alebo tak... pozri si aj cez zľavomaty, možno tam natrafíš na nejakú vec čo by ho mohla čiastočne aj pobaviť.
ja kupujem otcovi stále krížovky keďže už je z neho "dedko" na dôchodku tak on také rád alebo stále nejaké notesy lebo on tiež rád sleduje zápasy a robí si kadejaké tabuľky a tak nenáročný tato
@maciatko0985 však prečo nejakú afričanku s vyťahaným poprsím maximálne 18 ročnú ale hlavne nech má charizmu v keni stoja na deň 25 centov budete mať bukkake la vianoce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ja som si jediny dobry darcek uz vycerpala (drahsi dutnik), tak to furt riesim knihami a je mi jedno ze to je nudne (a ze vacsinu z nich nikdy neotvori lebo je narocny)
Tatkovia sú kúl. Kúpte mu basu piva a @4
@istsinka no tie krížovky nie sú zlý nápad