Prosím neviete mi poradiť nejaký darček na Vianoce pre rodičov ? Viem že je to zavčasu ale aby som stihla našetriť A čo idete vy kúpiť rodičom na Vianoce ?
ja ešte nemám jasnú predstavu. budem kupovať len mame. asi jej kúpim niečo pre potešenie, nejakú drobnosť, možno knižku alebo pekný kvet v črepníku, a potom nejaké praktické veci, napr. obrovskú sadu uterákov, pretože tie, čo sú doma sú v dezolátnom stave a je mi našich fakt ľúto.
Ale tak kebyže som puboška, kúpim im nejaký wellnes pobyt na silvestra, aby som doma mohla spraviť čurbes
ja kupim manke taky "keramicky" noz v picovinach (vietnamsky obchod kde maju vsetko a kazda vec tam stoji asi 10 korun) a budem sa tvarit ze stal aspon 20€ a nepohrdol by nim ani horst fuchs
a tatkovi kupim asi zase nejaku knihu v levnych knihach ktoru nikdy v zivote neotvori a mankinmu manzelovi bud nic alebo uplne cokolvek a aj tak zomre od radosti
ak budú peniaze, tak mame CD bocceli a predplatné Fitštýlu a kebyže niekde vyhrám kávovar alebo mixér tiež by nebolo zlé a potom tatkovi asi nejakú kozmetiku, čokoládu, neviem no, jeho mi je dosť ľúto v poslednej dobe, tak neviem čo by bolo fajn
mame knižku a takú deku s rukávmi + ešte nejakú kozmetiku a ocovi kozmetiku a kedže je rybár a ja sa v tom nevyznám pôjdem sa spýtať do predajne čo také by chcel kedže ten predavač ho pozná a oco tam chodí nakupovať a možno aj nejaké oblečenie
So setrou sme sa minulý rok zložili a kúpili sme mame generálne upratovanie celej domácnosti. Výsledok padol na úrodnú pôdu a mama sa veĺmi potešila. s firmou topservi sme veĺmi spokojný, kľudne ju využite. tento rok chceme dať všetko hĺbkovo vytepovať » www.topservis-pezinok.sk/... . Je to netradičné, ale veĺmi to poteší.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale tak kebyže som puboška, kúpim im nejaký wellnes pobyt na silvestra, aby som doma mohla spraviť čurbes