ahojte. Baby poradte mi ... zachvilu je den co chodim s babou uz rok. co jej mam kupit aku ju mam prekvait, co sa jej bude pacit ? poradte mi , dakujem
rozid sa snou, to bude najlepsi darcek, ked si taky pripičeny, ze po roku jej ani darcek nedokazes kupit. a hlavne my mame vediet co sa jej bude pacit...
stale dookola to iste. tu na slovensku je tolko kokotov, ze sa to ani spocitat neda
kabelku???keby mne kupil frajer kabelku,asi ho s nou tresnem :...to je individualne, my ti neozeme poradit, mozme ti len vymenovat veci ktore sa mozu kupit,ale z kade vezmes istotu ze sa potesi? to musis vediet ty...len sa zamysli a prides na to....nemusi to byt big, staci ked to bude drobnost z uprimnej lasky....len sa zamysli co ma rada drzim palce
Vopred chcem podakovat normalnym ludom. a pre tych ostatnych: ano viem, ze sam by som mal vediet, ale momentalne sam neviem kde mi hlava stoji a mam toho vela. a nechem jej kupit nieco co si myslim, ze sa jej bude pacit a ked jej to dam tak bude len predstierat ze sa jej to paci. a po dalsie zaidal som o radu! a nie o vase mudre komentare. A este raz chcem podakovat tym co sa aspon snazli poradit. Moj napad je strieborny prsten s neakym tym srdieckom.
tiež nechápem podobné diskusie, veď ty musíš vedieť najlepšie.. no ale keď už, tak.. ružičky, nejaký plyšák zaľúbený, vaša spoločná foto v nejakom peknom rámiku, večera, poprípade tá foto a la puzzle, pozvanie do kina, poprípade stačí, keď si spravíte pekný večer sami dvaja.. a tak .. a koľko máš rokov vlastne?
@21.. som začala písať bez toho aby som si pozrela profil, no
@24.. tak myslím, že to niečo s vekom má, je rozdiel medzi 14ročným pubertiakom a 20 ročným chlapom.. ten už by mal byť vnímavejší k priateľke, a mohol by vedeť, čo ju poteší, a tak.. aj keď.. nemusí to byť vždy tak
mno podla mna je suprovy napad ten privesok...ale tak ako je tu asi sto krat napisane fakt je to individualne...ale myslim ze tym priveskom nic nepokazis...
Ja som tak minule rozmyslala aky darcek pre rodicov na vyrocie svadby. Prelistovala som rodine fotoalbumy a vybrala seriu starych CB fotografii ktore mi pripomenuli tie najkrajsie okamihy zivota. Dala som z nich nakoniec vyrobit rodicom hrnceky. To bolo radosti... krajsi darcek som im vraj ani nemohla dat. Vyhladaj si fvart oni to myslim robia aj na dobierku
prsten by som ti zase prilis nedoporucovala nech sa nezlakne ze tym narazas na svadbu (teda ak si myslis ze ju to nevyplasi tak ok ale ver mi ze ak jej das prsten tak nad tym bude hutat) nahrdelnik je dobra vec ak je zvyknuta nosit sperky a vies aky styl nosi ak si napriklad lakuje nechty mozes jej kupit komplet francuzkej manikuri v kazdej drogerii by sa to myslim dalo zohnat plysakov nedoporucujem lebo je to pekne ale strasne obkukane a mohla by si pomysliet ze si dostatocne neuvazoval nad jej darcekom a povedal si si ze jej das proste plysaka alebo by si jej mohol dat daky predmet ktory sa na prvy pohlad na darce vobec nehodi ale pre vas to ma urcity vyznam (moj terajsi priatel mi chcel dat konvicu pretoze som sa mu casto vyhrazala ze ho dakou ovalim ked sme sa este nemali radi ale to je zlozity pribeh ) no tak si myslim ze som to tak zovseobecnila
peter piper...tych kokotkou si mysell seba?? mozno mas pravdu ze tu je moc kokotou ale na nieco si zabudol ze ty patris medzi nich ako prvy...pretoze ty si asi prijebany ked nevies rozoznat babu od chalana pretoze on sa pytal na radu baby a nie nejakeho trapneho pička ktory komentuje spravanie druhych a na seba sa nepozre !!! kolko mas vlastne rokou? chces byt zaujimavy? nikdy nebudes !!! a toto nepatri len tebe ale vsetkym ktory komentovali to ze za ten rok by mal vediet co jej kupit !!! spytat sa moze co len chce !!! mozno by jej chcel dat z kopu vybranych veci nieco ale nevie sa rozhodnut....
......lepsie je sa poradit ked si si neni isty nez sa strapnit ako niekto TU !!! a ten prstienok je vinikajuci napad
,,,,,,aj aj kocky co tu komentovali ze za ten rok yb to mal vediet poviem iba tak ze tak isto ako my sa pytame o radu kamosiek tak on s a pyta tu....
.....a je vela veci ktore by nas potesili ,, ale chlapy to nevedia nemyslite? pa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
stale dookola to iste. tu na slovensku je tolko kokotov, ze sa to ani spocitat neda
tieto darcekove fora su uz ozaj smiesne
ale @angelangelika ma pravdu...vecera a romantika by mala byt...to staci!!!
@angelangelika ....uz vim co budeme mat my
@24.. tak myslím, že to niečo s vekom má, je rozdiel medzi 14ročným pubertiakom a 20 ročným chlapom.. ten už by mal byť vnímavejší k priateľke, a mohol by vedeť, čo ju poteší, a tak.. aj keď.. nemusí to byť vždy tak
P.S: peter piper ma pravdu, mal by si to vediet sam,
......lepsie je sa poradit ked si si neni isty nez sa strapnit ako niekto TU !!! a ten prstienok je vinikajuci napad
,,,,,,aj aj kocky co tu komentovali ze za ten rok yb to mal vediet poviem iba tak ze tak isto ako my sa pytame o radu kamosiek tak on s a pyta tu....
.....a je vela veci ktore by nas potesili ,, ale chlapy to nevedia nemyslite? pa