Myslíte,že je dobrý nápad dať chalanovi na Vianoce vlastnoručne vyrobenú spomienkovú knihu s našimi fotkami,zážitkami..? rozmýšľala som aj nad inými materiálnymi vecami ako sú hodinky,retiazka.. ale najviac sa mi zapáčila táto varianta,kedže to skoro nič
Ja si myslím, že je to pekný darček a ak Ťa má naozaj rád tak sa určite poteší. Ja by som to asi dosť ocenil. Možno by to ešte chcelo nejakú drobnosť ale to záleží od toho aký je. Musíš ho poznať ty.
zataiľ sa vyjadrili skoro stále ženy, mne by sato páčilo ale mám na to už vek, záleží aký je starý a aká je povaha
tak rob aby si nebola sklamaná potom ty dostaneš asi aj tak nejaké spodné prádlo alebo plyšáka v tom veku je to márne
mna by to potesilo, hodinky nie, to sa nemusis strafit do takych co sa mu budu pacit, mna by najviac potesila asi pernamentka, plna nadrz, alebo protein
podla mňa by sa mu to páčilo..on ma má veľmi rád,ale jeden kamarát mi povedal že to nie sú darčeky pre chlapov tak to ma potom trošku odrovnalo od toho keby to od neho dostanem ja,ja by som nemala slov tak ale zasa je rozdiel medzi ženami a mužmi ale dakujem za rady,pustím sa do toho
Ja si myslím, že kamarát má pravdu, nie je to pre chalana darček ako je to pekné a mňa by to potešilo, ale chalanovi by som dala skôr niečo vtipné, čo by ho rozosmialo a zároveň by to bolo aspoň trochu užitočné... ja som naposledy dala tričko rodu Starkov z GOT a chladičku pod noťas s potlačou a potešilo používa všetko doteraz
neviem keby som to ja spravila drahému, asi by ma poslal do zadku
ale zase, keby to spravil drahý mne, tiež by som to neocenila a poslala ho do zadku
my nie sme vôbec romantické osoby
@ciernaruzicka som rada že som pomohla s nápadom on odo mňa ani nič nechce,aby som mu kupovala..no on by mi kúpil aj neviem čo má to byť prvý vianočný darček odo mňa,tak som chcela nech má peknú spomienku..Ale iné baby majú zasa iné názory na to,ved ja ich chápem,každý chalan je iný
no veď to áno.. ja už som môjmu dala také fotky, ale na najeké šieste výročie by bolo super nejaká celá kniha o nás.. fuu.. teraz o tom bude do apríla rozmýšľať
to záleží od neho aký je človek, aký je váš vzťah.. ja by som tom tomu môjmu tiež dala, teda mala som to v pláne ale potom si povedala, že si ju budeme tvoriť spolu tak sme si kúpili album a tak
každopádne niektorých to poteší, ale poznám aj takých čo by ohrnuli nosom, že nedostali hodinky..., takže ty ho musíš poznať aký je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
A hej, byť chapom, chcela by som to.
tak rob aby si nebola sklamaná potom ty dostaneš asi aj tak nejaké spodné prádlo alebo plyšáka v tom veku je to márne
ale zase, keby to spravil drahý mne, tiež by som to neocenila a poslala ho do zadku
my nie sme vôbec romantické osoby
a to nie som veľký romantik.
ale však to nemusí byť tak diabeticky romanticky nasladlo napísané.
takže tak. :-S
a asi mi vnukla darček na výročie alebo nejaký iný sviatok
(na Vianoce si nekupujeme asi nič
ako hej, je to zlate, dievcata sa nad tym rozplyvaju, ale radsej nieco, co by sa dalo aj nejako pouzit (a toto pripadne ako doplnok k tomu)
každopádne niektorých to poteší, ale poznám aj takých čo by ohrnuli nosom, že nedostali hodinky..., takže ty ho musíš poznať aký je
co je viac ako hand made from love ?