Kúpiť niečo čo potrebuje ako darček je podľa mňa blbosť človek si takéto veci kúpi sám . Skôr by som volil neakú zábavnú prkotinu ako tričko s nápisom : Som pyrotechnik ak ma uvidíte utekať snažte sa ma predbehnúť alebo krabičku 100% zvačovač penisu bez chirurgického zásahu otvoríš a tam je lupa
ja som tento rok nekupovala...pohrabala som sa v starých fotkách a aj v tých novších, vytlačila som, postrihala, polepila a tralalá obraz s mojimi a bráchovými fotkami bol na svete... na ten pohľad, keď uvidel, čo to je, nezabudnem
minulý rok som kúpil naším vikendový relaxačný pobyt v kúpeľoch Rajecké Teplice fotrovi aj matke a tento rok asi ich pošlem do Londína na trojdňový zájazd.........filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a tento rok sme mu kúpili trenírky a traky na gate, lebo tie pôvodné, čo má už držia len na zapínacom špendlíku a urobím mu ešte tortu
no čo už... keď môjmu tatovi sa ťažko kupuje..
Nejako si u nás nepotrpíme na darčeky, otec vôbec a on vlastne nič nechce a nepotrebuje... a mne sa nechce pri ňom rozmýšľať
takato flasticka vzdy potesi kazdeho, aha. a ako!
ja som otcovi raz kúpila krígeľ na pitie piva. Fúú a doteraz v ňom pije všetko čo sa len dá. A je tam taký vtipný obrázok aj plu text.
Alebo som mu kupila srandovné trencle. Ale tiež nikdy neviem že čo!